20120329 - älskade ängel <3

idag har varit en konstig dag känslomässigt men i övrigt en bra dag med finbesök av Jenny som är hemma från Gbg en sväng. vi åt grillspett och våfflor tills vi storknade, det var gott gott!

tillbaka till de känslomässiga. idag har varit en tom dag. känner mig tom inuti, när jag tänker på morgondagen så har jag inte känt någonting och det är HEMSKT. jag känner mig så känslokall och dum när jag inte känner någonting inut. men jag har kommit fram till att min hjärna antagligen stängt ner min kropp på dessa känslor för att spara på krafterna till imorgon. imorgon kommer bli en jobbig dag och det kommer bli ett rent helvete att ta sig igenom begravningen imorgon. men jag vet att den kommer att vara fin, såklart att den kommer vara fin!! den är ju om min favvotjej!! Min favorit, min Kajsis! åh hjärtat.

paniken kommer nu på kvällen, just för att timmarna mot begravningen går. fan! begravning alltså.. jag vet inte ens hur jag ska uttrycka hur jag känner just nu. skulle väl helst bara åka upp på ett berg och bara skrika så högt jag kan, sätta mig ner och gråta en stund. vem vet, kanske skulle jag behöva skrika lite till. och gråta många timmar till.

jag älskar dig du fina!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0