'i count the steps that you take'

nytt mål denna veckan. får dock se om jag fixar detta hela veckan men jag ska försöka.

Måndag - 1500 check

nu är det stretch på g sen bär de hemåt mot en promenad med jukon + antagligen ett äpple. sen blir de (kanske rockring,) dusch och shake.

så blir de en bild på jukon eftersom han är sötare än mig!


'my dog think's he could get them'

yes, han tror han är cool. alltid på vift efter något att busa med eller skälla på. Yep det är våran hund de! nu ligger han dock o sussar sött i min famn. he likes that!

ne nu ska jag blunda!
natti natt!


'just stay put'

ja just nu för sekunden osv så längtar jag till imorgon så jag får gå upp och köra slut på mig. köra mig supertrött på gymmet och sedan komma hem och typ lägga mig och vila/sova en sväng. eller liknande. vill komma upp i soppas bra tid att jag är hemma väldigt tidigt igen. det är de som är så himla skönt! för nu är helgen snart slut igen och det är dags att ta tag i all bra mat och träning igen. jag hoppas att jag fixar denna veckan med, helgen är go som fan.. känner att jag släpper för mycket men jag får se hur det känns när det kommer fredag igen.. om godiset/chipsen känns så himla viktiga, tycker ju att de borde bli bättre eftersom det inte blir något sånt strunt på veckorna.

vill att de ska bli lättare, att de är gött att ställa sig på crossen och bara köra gärnet. ja, jag får kämpa på den fronten men jag tycker att de går framåt. Tycker jag ser resultat.. får dock se hur det ser ut efter denna helgen. känns himla gött att jag fixade lite träning idag med i alla fall!

jaja, tjenamors


'just planning'

ligger och planerar i mitt huvud vad jag ska hitta på imorgon. hur jag ska göra de, på vilket vis och hur länge osv. träning hade jag tänkt mig på morgon, får dock se hur mina vader mår...sedan så blir det något alldeles nytt! pumpapaj!! jag tycket det låter så fruktansvärt gott men man vet aldrig.. kanske ska hålla mig till receptet för en gång skull utan att skena iväg som jag alltid gör. men de får vi se imorgon.

juste för övrigt har våran hund blivit halv 'mördad' två gånger idag. Varför? jo han är en hejare på att bita i/av sladdar vilket inte är den bästa egenskapen en hund kan ha... först bet han av Eriks sladd till rakappararen....och min laddare till datorn... man blir lite sådär halvtrött..


'i have to keep up'

2000 imorgon.. hur jag än gör! då blir jag äckligt nöjd!


'feeling good'

tjatjena!
börjar med att gratulera mig själv som är så duktig att jag var ute och sprang ca 1 timme o en kvart med värsta träningsvärken i vaderna på länge!! men nu kan jag ju gå igen i alla fall. (tror jag, har inte testa att sätta ner fötterna på ett tag dock. Sitter himla gött i soffan.)
sitter och kikar på extrem överlevnad som är min favvoprogram just nu. ska springa och hämta mig ett äpple alldeles strax, lovley!

pussju!


'getting harder'

åh kan inte beskriva.. önskade att jag orkade.. får helt enkelt försöka.. vet att jag kan tröttna.. inget efter senast kl 7 om jag bara sitter hemma.. någonting var tredje timma.. ljummet vatten och citron.. kanel.. drinkar.. vatten.. promenader.. gym.. över 1000.. kondis..

kämpa, hitta glöden


'oh it's gonna be good'

tjatjena.
nu blir det mannagrynsgröt för de är jag så himla sugen på! idag ska jag ta de lungt med träningen. Kört mån till fre så idag blir det antagligen bara en powerwalk till sil med jukon för att måla en snygg byrå vi fyndade igår på secondhand för 60 spänn. Glömde ta en bild så det blir antagligen en bild på processen. men jag kan ju erkänna att färgen (brun/röd/beige med bortskav av färg så den var grön på vissa ställen) var riktigt ful ;)

tjarå


'im on my way'

jomen tja!
tänkte bara berätta att jag har kommit igång himla bra med träningen nu. får se hur länge kroppen hänger med i denna farten, men förhoppnigsvis så håller detta i någon/några veckor för att sedan trappa ner lite på träningen.
just nu kör jag MINST 1000 kalorier varje morgon. det kan bara vara på gymmet, eller powerwalk på morgonen. det är olika men bara jag pallrar ihop tillräckligt med kalorier.

idag blev de powerwalk/lite löpning med jukon i en timme. vidare till gymmet och förbrände mer kalorier på crosstrainern. så blev de box nu på kvällen.
längtar till imorgon så jag får ta mig till gymmet osv o såklart till nästa vecka då de är box igen!
love!

här är förresten melkers gungälg som jag gjorde till honom i dop present. (den var röd innan, de blev mycket slipning)


'this is my devil-angel'

tjena, kände för att lägga ut en bild på min hund som både är en ängel och även allt dåligt på samma gång. just nu så står han vid dörren och småskäller för att han hör ljud utanför.. kul, yeah. jätte verkligen!

fast på bilden ser han ut som en gosgris


'i feel like i really want...i think'

så jävla sugen så ingen anar alltså. så är de bara!


'gym'

de är hårt på gymmet. borde bränna 200 kalorier till men jag skiter nog i de idag. får försöka köra imorgon bitti också..får se hur pigg jag är på att springa ute dock..

nä nu blir de stretch, tjarå!


'it's time'

Tjena! Jo som sagt, de är nog dags att dra sig ur sängen och bränna att onödigt!
Upp och hoppa helt enkelt!
tagga!!

tjarå!


'i love my man'

tänkte bara informera om att jag älskar min sambo! jätte jätte jätte mycket. i måndags var han så gullig att han bjöd mig på fin resturang. åh jag älskar såna mysiga spontangrejer.

puss på min bästaste kille som nu ligger och sover här bredvid mig så gulligt! du är bäst av alla serrööö och jag är så himla glad och lycklig att jag har dig!
dig ska jag leva resten av mitt liv med, om jag får bestämma såklart!
(jag hoppas att jag får bestämma för jag hade nog tröttnat på mig om jag varit min älskade, fast man vet ju aldrig. min bejb kanske aldrig tröttnar, så hoppas jag att de blir. klart, slut inom dessa paranteserna).

nu tänkte jag bara säga att jag älskar dig erik (igen) och nu ska jag sooooova närma dig, hihi!

ps1: om du undrar så fjäskar jag lite, hihi.
ps2: du är söt när du sover.
ps3: jag älskar dig (går inte säga tillräckligt många gånger helt enkelt).


'not so good'

fy tusan. jag har en blåsa på vardera fot på samma ställe i stort sett. känns sådär, jag får tejpa och lägga något mjukt runt innan träningen sen. annars kommer de nog göra ont..känner för att göra sönder dem men vad jag minns så är inte de det bästa alternativet. äsch, jag får googla lite tror jag.

haha, tjarå!


'gratisbio, något aldelles extra'

jo men gratisbio tänkte jag skriva om nu! Tänkte börja att berätta att gratisbio är en jättebra sida att tjäna lite extra på. det finns mycket att välja mellan när man kan välja sina premier för sina poäng, du kan ju välja allt från biobiljetter till presentkort på butiker. jag tycker att det är jättebra att man kan välja presentkort för de man behöver, de man vill göra osv.

jag har varit medlem ett bra tag nu faktiskt men det är nu på senare tiden som jag har förstått vad gratisbio innebär. har intills beställt presentkort för 150 kr och ännu mera ska de lätt bli. älskar att de är så lätt att få poäng. för poäng kan man få på många olika sätt, du kan få poäng genom 100% gratist kampanjerna, nästan gratis, besöka hemsidor, delta i tävlingar och genom att handla på olika sidor så som CDON, Nelly, Ellos och många många mera. man kan även gilla lite sidor på facebook och där med tjäna poäng, även värva vänner.

det finns så mycket olika val, så det passar alla. det finns verkligen något för alla, och det är inte bara för lite äldre utan de flesta kan faktiskt tjäna pengar på detta. något man också kan göra på gratisbio är att spela spel för att vinna poäng, det är lite svårare men ändå kul att satsa lite. för man vet ju aldrig om man vinner, så det är väldigt bra för de som gillar att chansa lite.

så är gratis något för dig kolla in på gratisbio något för dig. för hur bra är det inte med gratis presentkort!



Skynda er, bli medlem här: gratisbio

'home again'

hemma hemma hemma. yes, nu är jag hemma. sitter framför tvn nu med frukost.

lätt kesella, frysta björnbär, frysta blåbär, ett päron och kanel. mums.
får se om bilderna kommer in i rätt ordning ;)


'it's hard but i fight'

yes, rubriken säger mycket. idag var de jobbigt, riktigt jobbigt! men kämpe som jag är så tog jag 1000 kalorier. Tog längre tid än igår, men vadådå. jag fixade de i alla fall. det kommer gå lättare, de är så man får tänka. kämpa kämpa.

sitter nu på en matta i gymmet och ska stretcha, de lär behövas om jag ska fixa boxen ikväll. shit, de kommer bli sjukt hårt...

har precis ätit en banan för att få upp energin, längtar hem till duschen och till min frukost. vi får se vad jag fixar ihop hemma men jag har en plan. så får se ;)

tjarå


'he love shos'

godmorgon, tjena mors.

ny dag nya möjligheter. ska väl dra mig till gymmet alldeles strax. får bli en springtur hade jag tänkt idag med. får ser hur de går bara, för jag känner av benhinnorna, har träningsvärk i ryggen osv. men de är gött! jag hoppas på att de kommer gå bra i alla fall.

gav jukon en sko nyss, han älskar skor. det är ju båda bra och dåligt, han tuggar söner mycket skosnören (himla tur att han är liten) men denna skon han fick var en sko gjord av gris...någonting. he just loves it!!

nepp men jag ska plocka i ordning på mig nu och sedan pallra mig till gymmet. tjarå!


'i think they counted sheeps'

idag har varit en lång dag, men en väldigt bra dag. vid kanske 12-13 tiden kom Jenny och Jocke förbi med en bil till mig så jag åkte och handlade lite till att baka morotskaka. för imorgon har min sambos mamma 'symöte' och eftersom jag är grym på att baka så fick jag göra de!

sedan så fick jag uppgiften att åka och köpa en fin höstbukett även nu är jag bäst (haha fast de är ju kanske inte så sant ;).

min älskling är duktig, tog upp grytbitar i frysen förut så fixade han en mycket mycket god middag. men nu är både han och hunden utmattade så nu ligger de och sover medan jag tittar på efterlyst. fy tusan, får ont i magen när jag ser de. förstår inte hur man kan råna någon, hur man kan misshandla, våldta, mörda och allt vad de nu hittar på... sjukt!

men nu kommer i alla fall en bild på mina älsklingar, tjarå!


'feeling good'

tjarå.
är hemma nu, förra inlägget kom inte iväg i tid för mobilen ville inte skicka iväg de.. men nu sitter jag här och kollar på min favvo kanal TV4 fakta, med en hund i knät. jag som tänkte käka frukost precis, det blir i alla fall lätt kesella med mixade varma hallon&bjönbär med kanel ovanpå. mums!!

de gick förövrigt bra på gymmet idag. sprang och 'powerwalka' över en timme. 1000 calorier på 1 timme och 27 min. är dock väldigt dåligt för att vara jag, men eftersom jag har haft ett uppehåll måste jag träna upp kondisen igen. så tar förhoppnigsvis 1000 calorier ganska mycket snabbare nästa vecka.

nä nu kurrar magen, dax att äta. hörs la senare serni!


'starting good'

tjena. var ute på en powerwalk med Jukon, det är ett steg närmre. skulle vara nice att bli träningsberoende, så de tänker jag bli igen.

tjarå nu ska jag bli bästa vän med löpbandet igen!


'cutiepie'

jo juste, när jag ändå är på hugget! Var ju på dop i helgen och jag gjorde en 'gungälg' till min lilla kusin/mitt fadderbarn Melker. visar bilder längre ner.

Melker var jätteduktig på dopet, han fick lite mat i kyrkan så då somnade han och så fram till att vi gick upp och skulle börja själva dopet. jag fick honom i mina armar och då öppnar han ögonen och bara kikar på mig, rör sig lite sådär. När prästen tar honom kollar han på honom med stora ögon och säger inte ett ljud när han han blöter håret på honom. Så är han hela ceremonin och när vi går ner och sätter oss igen så somnar han så fint. duktig kille säger jag bara!


I wish it was easy

önskar önskar önskar.. Det är de jag gör. tog mig en invägning idag, nu sådär på kvällen.. skulle vara gött att tappa några kg på en månad. och jag hoppas att jag kan fixa de med.. man måste bara bestämma sig och nu såhär fint efter kanelbullensdag så är det dags att köra igång med några kanelbullar i bagaget. de är ju lika bra liksom, så jag hinner ner några kg innan julen.......

jag önskar att de vore lätt att hålla fokusen, för kg är inte så svåra att tappa om man bara vill, men försvinner den där starkaste viljan och man släpper till med massvis med gött, då är de kört.. i alla fall för mig, och jag som är så godis/chips kär. hade varit skönt om man inte tyckt om något sött.. men så är ju defenitivt inte fallet på långa vägar hur mycket jag än önskat detta..

frestelserna är alldeles för många också, varje dag utsätt man för flera frestelser. det gör de inget lättare att jobba på ica heller... tur att jag inte får jobba så mycket då, fast ja.. hade hellre jobbat varje dag istället för att bara sitta hemma. Jobbar gärna kvällarna så har jag hela förmiddagen på mig, det är så de ska vara.

Ska försöka komma upp i bra tid imorgon så jag kommer till gymmet i bra tid så jag slipper ALLA människor. älskar de tidiga morgnarna med lite folk så man bara kan vara.


gratisbio

Stöd Rosa Bandet och vinn presentkort för 500kr!

Är du intresserad av att stödja Rosa Bandet, men inte kan det av någon anledning?

Missa då inte att bekämpa cancern med hjälp av Gratisbio! De har nämligen en tävling där du kan vinna presentkort för upp till 500kr.
Samtidigt så skänker Gratisbio pengar till Rosa Bandet; bara av att du samlar till ett presentkort.

Bli belönad av att hjälpa till; årets bästa deal! ;)


Dukigaa

Gick la ut med Jukon en sväng, vi tog en powerwalk och sprang lite. Han har blivit riktigt duktig på att gå fint, kan ju dock bli bättre så de hoppas vi att de blir också. Så nu ligger han iaf och sover så snällt och fint.


God morgon!

Börjar mitt nya liv nu igen då.. Haha. Känner mig dum, men nu ska jag inte ge upp, jag vill inte ge upp.. Så nu testar vi igen!
Så jag kom precis hem efter att jag kört ett pass med muskelvarv och nu går jag på rockringen här hemma medan tv:n är på!
Hörs senare ;)


..

Varför äter min hund stearin.. Försrår inte vad som är så roligt eller gott med de....?