20120331 - älskade ängel

det har varit en tuff dag idag. mycket tårar men med mycket skratt och fina minnen. galna minnen.

jag hörde bara en snabbversion om ett galet minne med Kajsa som Madde nämnde men jag tänkte även ta de här då jag var med och minns det lagom bra. det är inte direkt långt, jag vet inte vilket år och det är knasigt. för Kajsa är knasig, min fina tjeja!
det var kullenfestivalen för några x antal år sen. jag möter upp Kajsa på katedral och Madeleine är också där. Kajsa har cyklat dit med sin grå sprayade cykel (som Albin fixat åt henne) och har till sin stora fasa glömt cykel låset hemma. och eftersom hon helt enkelt inte orkar cykla hem och hämta låset så väljer hon att kasta in cykeln i en busken.
Ja men de klart, då tror ju alla att den är trasig, redan snodd så då kanske ingen tar den. Kajsa försökte gömma den lite mera och tänkte jo men varför inte. Detta blir perfekt, dags för en härlig kväll.
kvällen går och det är dags att hämta upp cykeln ur busken, väl vid busken ser Kajsa att cykeln är borta! vad tusan, helt spårlöst borta. Kajsa är trött, sur och lite ledsen för att hon inte längre har någon cykel. de knallar hemåt.

nu är minnet lite svagt så jag vet inte hur många dagar senare men inte allt för många i alla fall. jag cyklar genom stan, bort mot biografen och vad ser jag ståendes mot ett träd, jo KAJSAS CYKEL. (ska bara nu berätta att jag blivit av med mina cyklar 3 gånger och då aldrig hittat dem) jag ringer Kajsa som säger till Peter att hämta den. ;b
Tur tjejen nr 1 när det gäller saker! jag vet inte många gånger som hon fått tillbaka de hon tappat bort/glömt.

puss min fina! sov sött, vi ses i drömmarnas värld i natt mitt hjärta <3


20120330

JAG ÄR SÅLD!

måste bara ha en sånhär liten goding!!!


20120330 - min fina, fina, fina stjärna

idag har vi varit och sagt hejdå till dig min ängel. kyrkan var jobbig men det var så himla fint. blommorna, din kista, ja allt helt enkelt. hur ljuset låg in i kyrkan, allt var rätt på ett så fruktansvärt fel sätt.
det var jätte mycket folk där och tog farväl av dig, det bevisar att du har berört så himla mycket olika människor genom att vara du! ditt underbara du! vi satt förresten på rad 16. ditt fotbolls/lycko nummer hjärtat <3

efter kyrkan så var det minnesfest ute på flämslätt. det var mat i din smak, detsamma med efterrätten. såklart så var det kladdkaka! samtidigt som vi åt, och minglade så blev det även bildspel på dig och alla dina bilder. Ett bildspel från Kajsas moster och en fin sång av Madeleine.

nu är vi hemma efter en heldag. och det är dags att göra i ordning allt för kalaset i morgon. Erik har fyllt fina smörgåstårtor och jag har gjort kladdkakor!! Hör ni, kladdkakor!

puss min fina <3


20120330 - min fina vackra <3

nu ska ni få höra om något galet!

detta hände när vi var i Italien på ett träningsläger! Våra härliga tränare hade en dag bestämt att vi alla, efter all träning, skulle ta oss en vandringsfärd upp på berget som låg i närheten av vårat hotel. så vi började vandra mot de, och eftersom vi inte riktigt visste hur vi skulle komma uppåt så gick vi bara rätt fram och tillslut efter en stund så kom vi fram till en stig som klättrade uppåt på berget (SE BILD NEDAN)
jag och Kajsa som inte var i täten var bland de sista i klungan att börja vandra uppåt på denna stigen. ju längre upp vi kom desto mindre blev stigen, desto kladdigare blev stigen, och desto brantare blev det. vi stannade upp en sväng eftersom det var ett hinder för alla länge fram. och eftersom en av våra tränare filmade lite så spelade Kajsa in ett meddelande till den som skulle hitta de om det skulle vara så att vi inte skulle klara oss. Den Goa tjejen!!
medan vi stod där och väntade på att vi skulle röra oss uppåt så hör vi hur Anna och Stina ropar från längre upp:
Kajsaaaaaa, det finns jättemycket spindlar här uppe och dom är jättestora!!
och alla dom känner Kajsa Karlsson vet väl att spindlar inte riktigt är hennes grej så hon får panik och vill väl i stort sett vända ner men vi får henne på bättre tankar.
Vi får äntligen röra på oss och det stora hindret som har tagit tid för alla att ta sig upp för är en jättebrant backe som nu är SVINHAL eftersom alla som gått innan oss lerat upp den. vi kryper i stort sett upp för lerbacken och väl där uppe får Kajsa panik igen och bestämmer sig för att hon vill gå ner. hon ropar till Stefan (våran tränare) att hon vill vända och gå ner igen. Stefan kollar på mig och sedan tillbaka på Kajsa och säger med lugn röst;
du får vända och gå ner igen OM Jennifer hänger med dig ner.
Kajsa kollar på mig och jag säger till henne med osäker röst;
alltså helt seriöst vänder vi nu, då dör vi. vi kan verkligen inte klättra ner för denna backen. Det går bara inte!! jag vänder inte, aldrig!
jag övertalar som tur är Kajsa att vi ska fortsätta och det gör vi. det visar sig att det inte är så långt kvar som tur var.
väl uppe så är det första som möter oss en äldre dam och det slår oss; hur fan kom hon upp här?!?! det måste ju finnas någon mera väg. Och såklart att det finns.
det visar sig att vi såklart skulle vikt av in på en väg på vägen upp, innan vi börjat våran klättring. men den dagen fick vi oss en riktig tur.
kan ju även berätta att de tjejerna som höll täten inte alls tuckte att det var en jobbig klättring. Inte alls som vi som var sist i ledet och som trodde det skulle vara de sista vi hittade på vid vissa tillfällen. men oj vilken otroligt rolig resa vi hade, fruktansvärt underbar! klättringen är verkligen ett minne för livet!!

du och jag kajsa, du och jag
min söta!!


20120329 - älskade ängel <3

idag har varit en konstig dag känslomässigt men i övrigt en bra dag med finbesök av Jenny som är hemma från Gbg en sväng. vi åt grillspett och våfflor tills vi storknade, det var gott gott!

tillbaka till de känslomässiga. idag har varit en tom dag. känner mig tom inuti, när jag tänker på morgondagen så har jag inte känt någonting och det är HEMSKT. jag känner mig så känslokall och dum när jag inte känner någonting inut. men jag har kommit fram till att min hjärna antagligen stängt ner min kropp på dessa känslor för att spara på krafterna till imorgon. imorgon kommer bli en jobbig dag och det kommer bli ett rent helvete att ta sig igenom begravningen imorgon. men jag vet att den kommer att vara fin, såklart att den kommer vara fin!! den är ju om min favvotjej!! Min favorit, min Kajsis! åh hjärtat.

paniken kommer nu på kvällen, just för att timmarna mot begravningen går. fan! begravning alltså.. jag vet inte ens hur jag ska uttrycka hur jag känner just nu. skulle väl helst bara åka upp på ett berg och bara skrika så högt jag kan, sätta mig ner och gråta en stund. vem vet, kanske skulle jag behöva skrika lite till. och gråta många timmar till.

jag älskar dig du fina!


20120326 - vackra du <3

åh min fina. nu tar vi och lever vidare. kom tillbaka till oss och lev med oss. jag lovar, du behövs hos oss.

firar min dag idag. det är med blandade känslor. klart att jag måste leva vidare. men jag vill ju ha dig vid min sida!! always ju!


20120324 - vi ses i nästa liv min ängel <3

dessa senaste dagar har känts bra. dels för att det inte har slagit mig att det är sant. dagarna har flytit igenom med jobb och alla vardagligheter som finns.

vi kollade på blommor igår. då slår det mig att det verkligen är till dig blommorna ska. inte för att du fyllt år, inte för att jag bara vill överraska dig med en fin blombukett för att du är hemma från London. inget av dessa anledningar som jag så gärna skulle vilja kolla efter blommor till dig för. utan det är för den sista anledningen, som aldrig nämns.. som inte ska behöva göras i denna åldern men som ändå händer för mycket och för ofta av olika orsaker.

jag går och tänker på dig mycket, du flyger genom mina tankar natt som dag. drömmer fina drömmar, tänker fina tankar. jag längtar tills vi ses igen. jag tänker till en extra gång, kommer på att vi faktiskt aldrig kommer att ses igen i detta livet. JAG HATAR DET! HATAR DET!!!


20120316 - this pain is just to real

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

<3

my immortal - evanescence


20120316 - du finns bland oss

bara tanken på att du inte finns bland oss länge får mig att falla i tårar


20120316 - gymtajm

börjar denna dagen på gymmet som jag gjort hela veckan. det ska bara vara en rutin att komma iväg till gymmet minst en gång om dagen har jag bestämt mig för!
tappade ju bort mig i lite över en vecka men jag är tillbaka. nu gäller det!
Denna veckan har det blivit i stort sett bara kondis då de har varit de jag känt för. igår var dock annorlunda, var helt opepp på kondis så ville knappt stå sammanlagt 20 min ens. gick över på styrka, körde igenom i stort sett hela kroppen och idag går jag här med en härlig träningsvärk i bröstet (som jag i stort sett inte haft på flera år).
snart så blir det activio intervall i 45 min. efter det tänkte jag utnyttja min andra andning och fortsätta på kondis men vi får se vad kroppen säger. men jag säger JAAA!
pepppppppppad! yeah, nu jävlar!!!
nu ska jag bränna bort mina synder från igår (fika och godis) höhö!

puss!!


20120316 - vackraste ängel <3

känslan av tomhet
av ensamhet

jag vet att jag inte är ensam.

ändå är det tomt, ensamt. jag vet nu hur det känns att känns sig ensam med fullt med människor omkring sig. det är hemskt.
sen tackar jag gudarna för att det finns dessa änglar kvar på jorden som får mig att känna mig mindre ensam. ni vet vilka ni när!!

detta är ofattbart.
dagen har verkligen varit i vågor. den har varit jättefin men samtidigt jobbig. den började dock dåligt imorses och det känns som att det blir ett sorgset avslut på denna dagen med. när tårarna bara rullar ner för kinderna utan att det går att hjälpa. utan att det går att sluta.

ingen person tror ju att man ska förlora sin bästa vän. vi är ju odödliga. det är vad man tror i alla fall. ingen tror att man vid 20 års ålder ska behöva säga adjö till en vän man haft i över halva sitt liv. det händer bara andra, aldrig mig. det ska inte behöva hända..

du är den vackraste. på både utsidan och insidan hjärtat!! jag saknar dig!!!

ps1; du är bäst.
ps2; jag får bara inte nog av denna bilden. den är så söt


20120315 - älskade ängel <3

uppdate;
varit i skara idag, fått prata ut. var rädd för att det skulle göra så fruktansvärt ont. Och ja, det gjorde jätte ont. Det blev tårar men det var ändå skönt och jag fick skratta åt alla fina och mysiga minnen! det går inte beskriva denna känslan helt enkelt!


20120315 - älskade ängel <3

idag kan vara dagen jag räds så mycket för. just för att allt kommer att bli så verkligt. jag vet att denna dagen skulle komma, men jag vill inget hellre än att den aldrig skulle komma. att detta aldrig hade hänt. känns fortfarande som en sjuk dröm men det börjar sakta sjunka in nu. det är så konstigt.. jag har ju känt dig sen vi var 10 år. det är ju halva våra liv. du kan ju inte bara vara borta..? frågan kommer alltid att finnas där, varför en 20-åring med så mycket framför sig och med så mycket gott i hjärtat ska behöva gå detta hemska öde tillmötes..

jag älskar dig hjärtat, det kommer jag alltid göra. du finns i mina tankar nu och för alltid. puss raring! <3


20120314 - älskade hjärta! <3

ett av mina favvo minnen här dåra, alla är favoriter på sitt sätt såklart!

men i alla fall!
detta utspelade sig i lidköping vid hjertbergs. jag vet inte om alla vet hur Kajsa blev när hon såg en stor idol, men hon blev helt till sig. Man kan dra liknelsen med tjejen i publiken som var helt galen i Johan Palm som var med i idol. ungefär så var Kajsa denna gången i Lidköping (lite mildare än 'idoltjejen' som tur är)
och nu till artisten. Min och Kajsas favvo Jimmy Jansson från Fame Factory. yes, där har ni de, våra idol. det var ju inte bara Jimmy som spelade den soliga dagen utan Johan Östberg och Pauline någonting. det var en grym spelning tyckte vi med massor med folk. sedan var det dags att ställa sig i kö för att då autograf. jag och Kajsa köpte ju såklart var sin stor plansch på Jimmy och Kajsa fick både kram, kort och autograf. hon var stolt och mycket glad. och av någon anledning så skulle hon rulla ihop planschen på Johans bänk.
Johan; ska jag rulla ihop den åt dig?
Kajsa: visst *ler mot honom*
Johan: ska jag skriva också?
Kajsa: NEJJJ!!!!!!
hon ser helt förskräckt ut, jag menar han kan ju inte skriva på Jimmys plansch liksom?!?!? det förstår ju varenda människa! eller?!
Kajsa är tyst några sekunder och säger sedan med en glad röst (hon tycker att hon kom på den bästa idéen någonsin, jag kan nu i efterskott hålla med henne. Hon var supersmart!!)
Kajsa: Du kan få skriva på baksidan om du vill?!
Johan ser lite nedslagen ut och skriver på baksidan.
Jag får som Kajsa. Kort, kram och autograf av Jimmy. sen gör jag de som jag så länge ångrade (just för att jag skämdes för de Kajsa precis gjorde) jag bad Johan skriva på min plansch. PÅ FRAMSIDAN... kul, haha.
Jag sa något i stil med; Du kan få skriva på min!
åh vad jag skämdes för henne i de tillfället men Kajsa hade en fin plansch med bara Jimmys autograf på framsidan medan jag hade båda.
hon var super smart den där tjejen alltså. älskade du <3

puss hjärtat!
vila i frid raring <3


20120313 - älskade du! <3

var ute på en promenad med jukon ute i skogen förut.
då poppade såklart ett härligt minne med dig upp!
det var ju du, jag och Carin. vi skulle ta oss en springtur, en runda i spåret, i petersburg. det var den tiden att de fanns sjukt mycket blåbär, vart man än vände huvudet så lyste det blått av alla bär. vi skulle självklart plocka lite så vi hade lite färdkost under våran springtur. så vi plockade på oss, jag hade en ficka på magen så där plockade jag i massor (tröjan var mörkblå), Carin hade inga fickor så hon hoppade ner i buskarna om vartannat. Du hade ju på dig våran tegla tröja (den är röd) Och den plockade hon i massvis med blåbär. kan jag säga mera att vi var blå överallt?! haha. och du hade i stort sett förstört hela insidorna på de fickorna med blåbär. vad vi skrattade.
jag hade gärna gjort de igen, tusen gånger om, eller många fler gånger! om det hade gått!


20120311 - bästa vän <3

känns helt fel. nej, nej, nej.

känner sorg. känner ilska. känner tomhet. känner kärlek. känner allt och ännu mera.

detta finns inte
hur tusan kan något sånt här hända
åh

min underbara ängel. du vackra! jag är så glad över att du gjort så mycket med ditt liv. att du hann med att uppleva så mycket som du faktiskt gjorde. Att du berörde så mycket människor!
ni ska få mera minnen med Kajsa snart. har massvis på lager kan jag tala om

men nu ska jag sova, vi ses i drömmarnas värld i natt mitt hjärta! jag saknar dig till tusen!


20120311 - älskade ängel <3

det har verkligen gått en vecka sedan du lämnade oss.. denna veckan har gått jättefort i mitt vanliga liv, men samtidigt har de stått still. mitt liv med dig har helt pausats, står helt still.
det går inte en sekund hjärtat utan att du passerar mina tankar. jag tänker på dig och din familj hur mycket som helst.

det känns så overkligt, kan detta verkligen vara sant?! känns som jag faller ner i ett bottenlöst hål. vart är du? blir helt förkrossad när jag tänker på att jag aldrig någonsin kommer kunna prata med dig, kunna krama dig.
sen tänker jag; men detta har ju inte ens hänt. det kan inte ha hänt.
det går bara inte in, det finns bara inte.

jag saknar dig mitt hjärta!


20120310 - älskade ängel <3

igår hade jag mig en bra dag för en gång skull. Idag känns också helt okej. tänkte dela med mig om ännu ett minne med Kajsa. detta är ett sjukt bra minne!

det var sommaren vi slutade 9:an, det var ju i stort sett dags för de sista som hela 91-laget skulle göra tillsammans. vi åkte till dana! Kajsa åkte med i min familjs bil som åkte ner sisådär en eller två dagar tidigare än alla andra. minns så väl att när vi skulle åka på färjan mot danmark så spelade vi 'Frida - Dunka mig gul & blå' så många gånger och vi diggade på himla bra! vi spelade många bra matcher tillsammans och vi gick ju faktiskt vidare till b-final där vi kom två. mycket tack vare våra fina fotbollskillar som stod och hejade på oss, retade de andra laget och fanns där för oss i skyfallet.
Det som var de roligaste var att jag, Kajsa, Carin och Camila var ute på kvällarna. kan ni tänka er; tränarens dotter som ska vara så duktig, men oj vad kul vi hade. Vi träffade ju på tre störtsköna killar som var så snälla. som vi var på disco med, som följde oss alla hem så vi kom hem säkert.
första kvällen vi träffade dessa killar satt vi och åt pizza med dem. vi kom väl hem vi ca 11 som de var sagt. visade sig att vi skulle vara i säng vid den tiden visst, så där mötte vi Peter utanför dörren jätte orolig och sur på oss. men lille Adrian som han så fint hette ursäktade att vi var sena och vi klarade oss bra undan. Det var även några norska killar som såklart flörtade som tusan med Kajsa, men hon ville ju inte ha dom! haha åh, lilla Kajsa!
vi kom ju även fram till att vi bodde på den tråkigaste skolan.. med bara svenska och norska killar. men de fick väl gå. fick lite kompisar ändå som man såg här och där.
på vägen hem skulle ju Kajsa åka med oss också såklart. Vi tog en sen färja så det var bar vi från laget där. hon var en ängel och fanns där för mig när jag hade de jobbigt den kvällen. hon tröstade mig så mycket hon kunde. min söta tjej! åh bästa vän!


20120308 - älskade ängel <3

känns som att jag sitter här och bara väntar. Väntar på att du ska höra av dig, säga att de var något sjukt skämt. jag väntar på att de ska komma upp ett meddelande på Facebook eller att det ska komma ett sms. men det kommer aldrig något, det känns så konstigt.
satt och funderade på dig förut. åh det finns så mycket minnen med dig. jag tänker på alla samtidigt, blandar ihop alla och tänker ännu mera.
image description
ett av de starkaste minnena som kommer upp i huvudet idag, just nu, nu när det är så här.. är den där dagen som vi ändå inte tog på så stort allvar. den där dagen då du, jag och Carin var inne på godisaffären 'VIP', vi köpte nog lite godis och du köpte ett rör med 1 kronors kulor med lakritssmak har jag för mig (kan lika bra ha varit tuttifrutti), jag tror det är när vi är på väg tillbaka från skolan för det händer utanför VIP. jag och Carin går några meter framför dig, helt plötsligt hör jag dig säga nej. Jag vänder mig om och av någon underlig anledning vet jag exakt precis vad som hänt, håller på att hända. jag kommer snabbt fram till dig, ställer mig bakom dig och ger dig heimlich manöver. andra gången spottar du ut kulan och de farliga är över. Vi är nog inte tillräckligt stora för att fatta vad som just har hänt och vi tar det med en ganska stor nypa salt. kommer ihåg att du berättade de för din mamma och senare när jag kom hem till er så kastar hon sig i stort sett i min famn och tackar för att jag räddat dig. Och det förstår jag så himla mycket. vi förstod det nog inte då utan något år senare vad som verkligen kunde ha hänt den där dagen. den dagen då vi lurade döden. du och jag, vi lurade 'den'.
jag önskar att du fanns vid mig nu, så detta hemska men ändå så bra minne, just för att vi lurade 'den', kunde försvinna ur mina tankar för en stund. men jag är så glad att jag fick dessa åren med dig!!
du är min bästa! jag saknar dig!

20120308

idag så gick jag upp tidigt för att vara i Lidköping vid 9. kom hem igen vid ca 11.
Hade Emelie på besök igår till idag så hon var hemma med jukon medan jag var iväg. nu är jag jätte trött! Kanske tar mig en powernap, får se om jag hinner med de innan Erik kommer hem.


20120308 - bästaste vän <3

du är den sista jag tänker på. den sista jag ser på min näthinna innan jag somnar. jag önskar så mycket att allt kunde vara som vanligt igen.. men det kan det inte. det gör ont i mig, så jäkla ont. blir så ledsen när jag vet att vi aldrig kommer att ses igen i detta jordliv. jag hoppas att din ande lever med oss alla i resten av våra liv och att du vackra ängel tar han om oss från ovan där du står. jag saknar dig mitt hjärta!
åh det kan bara inte vara sant, väck mig nu från denna hemska dröm!!


20120307

jag ser en bild på dig och mig i mitt huvud hela tiden. blir bara så jävla ledsen!


20120307 - älskade ängel

du är den vackraste, jag älskar dig mitt hjärta! allt är bara så overkligt! <3


20120307 - min vän, mitt hjärta

nu vet vi av vad mitt hjärta gick bort av.. de känns snopet, känns orättvist. det är ju sånt som man botar, det är ju inget en ung frisk 20-åring inte fixar.. känns konstigt, overkligt. det sjunker inte in, inte en chans. det finns bara inte....än. jag är tom, fattar inte vad som hänt. Liksom, hur kunde detta ske? finns ju inte en chans?! åh min älskade vän, mitt hjärta! du saknas oss, det kommer du för evigt att göra.. <3


20120306

du är den vackraste ängeln.
image description

20120306 - always my angel

älskade hjärtat

de här kommer aldrig sjunka in, för det finns bara inte. hur kan något så här tragiskt hända?! det finns bara inte helt enkelt. Aldrig, nej!
jag ska få mig själv att fungera igen för dig! jag ska leva mitt liv till fullo för dig mitt hjärta! det var ju meningen att vi skulle göra det tillsammans och det kommer vi göra men på andra omständigheter, omständigheter som inte borde uppstå. Åh älskade du!!! jag vet bara inte hur jag ska kunna släppa iväg dig.
i lördags tog himlen tillbaka den vackraste av änglarna som vandrat på vår jord. älskade ängel. jag älskar dig


20120306

godmorgon. nu har jag varit vaken i över 2 timmar. gött... Tur att jag inte är jättetrött nä.. måste fixa rullgardiner till lägenheten. funkar ju inte att jukon är superpigg klockan halv 7, 7 varje morgon. det orkar jag ej!
väntar just nu på min frukost som står i ugnen och göttar sig. blev även 2 kex med brieost medan jag väntar. mums!
ska nog bannemig börja äta bara frukost hela dagarna istället för middag och sånt tråkigt..
frukost är helt klart det godaste på hela dagen, helt enkelt är det så.


20120305 - min ängel

gräver ner mig en sväng och fokuserar på alla mina fina minnen med dig! finns inte ett enda dåligt minne. inte ett enda. du min bästa vän, åh. jag älskar dig, jag saknar dig.

tror du att du skulle kunna komma tillbaka och aldrig åka igen? önskar att det vore så väl, att jag kunde spola tillbaka tiden. helst tillbaka så långt som till typ 7:an någon gång. då vi var ute och gick våra långa svängar. halkade omkring på isfläckar, kommenterade och argumenterade mot varandra, våra fina inspelningar som vi kunde sitta och skratta åt i flera timmar.
Saknar dig till tusen, men det känns så fel att du skulle vara borta..?! jag räddade ju dig den där dagen, du vet ju vilken dag jag menar.. jag vill ha dig här, nu. jag kan inte ens tänka mig hur din goa familj har det nu. jag tänker på dem, på dig hela tiden.
åh älskade kajsa! vänd och kom tillbaka till oss, vi behöver dig! massvis!

tänkte även lagt upp en bild på hjärtat men eftersom att appen blogg.se suger så blir det inget med de tyvärr.. :/


20120205

sitter och fikar efter en dag i Lidköping med Anna. Blev även en lunch på elake måns! gott gott


20120205 - älskade hjärta, älskade kajsis <3

jag önskar att de fanns ord för vad som hänt, men det gör det inte. jag hittar inga i alla fall. jag vet inte vad jag ska ta mig till, detta kan ju inte bara ha hänt. känns som att jag sover och är med i en hemsk mardröm... men jag vaknar ju aldrig! varför vaknar jag inte?!
det är ju nu som det är de läskigaste och hemskaste i hela drömmen, borde jag inte vakna upp då?!
snälla, väck mig ur denna sjuka dröm..

åh, det kan inte vara sant alltså! det känns inte som att det är sant...


20120205 - frukost

sitter och kikar på tv, sjukhuset... :/

ja till frukost blev de något annorlunda för mig. rostade mackor med jordnötssmör och sylt, en yoghurt och ett glas mjölk
kan ju inte påstå att mackorna med jordnötssmör och sylt var så vidare gott.. Finns ju helt klart godare att käka.


20120305

god morgon!

natten har väl inte varit den bästa kan jag inte påstå... har vaknat var och varannan timme. och eftersom jag har en hund som måste gå ut så var det ju helt enkelt dags att pallra sig upp eftersom han var pigg.. känns som att jag skulle kunna sova i 4 dygn till.

jo igår så lyckades jukon ta sig ut (han är så jäkla snabb) och sprang en vända. och eftersom hav är som han är så visste vi att fångar vi honom inte så ser vi honom aldrig mera.
så att de går att förstå, vi bor lite nedanför Ica. han börjar med att springa mot Ica men drar in på en bakgård, vidare ut på en grusväg (höger om arla) och springer hur långt som helst. Stannar några gånger för att 'lukta på blommorna', så vi kommer ikapp lite smått men när han ser oss tar han fart och springer åt vårat motsatta håll. han börjar närma sig vägen som går utanför arla och jag ser att det kommer en JÄTTE stor lastbil. 'de är kört, nu dör han' tänker jag och gapar till som aldrig förr samtidigt som jag springer allt vad jag har.
han stannar upp, vänder sig om och springer mot mig och förbi mig ut på gräset. Han jävlas med mig och jag vet att släpper jag förbi honom bakom mig nu så är han ute på vägen igen. men han vänder och springer mot Erik och han lyckas fånga honom.

Shit, visst vi har en söt hund men sjukt vad arg man kan bli på honom!
Skenet bedrar om man säger så..


min älskade ängel <3

detta får mig att bara vilja hålla mina nära och kära ännu snäppet närmre. för man vet aldrig när den sista dagen kommer. kanske är sista dagen imorgon, om ett år, om ett decennier, eller kanske om fruktansvärt många år framåt, fast vem vet... kanske var den sista dagen igår, eller kanske för några år sen. det finns alltid de man kommer ångra att man inte gjorde...
jag älskar dig! och det känns så konstigt att du inte längre finns hos oss. de finns inte på min världskarta att du eller någon skulle försvinna från mig.
jag var ju din skyddsängel, och du min. så nu får du fortsätta att vaka över mig. jag kommer i alla fall alltid ha dig i mina tankar och i mitt hjärta!

jag har inte ens koll på vad jag skrivit nu men så får det vara nu!
för jag älskar dig min ängel!!! <3


finns inte nog om tårar

känner mig tom, ledsen, konstig. plus mycket mera. ena stunden känns det okej. nästa storbölar jag, minuterna senare samlar jag mig.. funderar lite, kommer på varför jag är ledsen och blir ännu ledsnare. gråter en stund och vet sen inte vart jag ska ta vägen. detta är en sorgens dag för mig, kommer antagligen att vara de i många dagar, månader och år framöver. åh! om man ändå kunde spola tillbaka tiden, men nu är det så här... de där jäkla ödet, just nu skulle jag bara vilja köra upp de någonstans. ödet, ja ödet. fy tusan så orättvist!

i miss u, i always will


20120301

åh ni fattar inte alltså! igår var vi så sugna på glass och såklart inte vilken glass som helst, ben & jerry's såklart! så vi köpte la en sån, så tryckte vi i oss en sån! mums säger jag bara! så nu är jag på gymmet för att bränna bort den! haha!

så ska ni såklart få en bild på boven!


20120301

tja så här på kvällen.
jag la mig precis till rätta i sängen och ska alldeles strax ställa klockan (på för tidigt). För ca 10 min så kände jag, nä fy tusan!! imorgon orkar jag inte träna tidigt. Fyfan aldrig i livet. satte mig ner och funderade lite. kom fram till att denna dagen var på tok för onyttig så peppen kom tillbaka. vet dock inte om den sitter i imorgon bitti; Men det skulle vara skönt att vara klar tidig så jag kan åka hem och bara slappa. Kanske sova en sväng också. men det får vi se hur jag känner med imorgon.

ska även fixa en grej med bloggen. har nu fått reda på att det inte går att kommentera mina inlägg. Smart tjej, så fick höra att jag var tvungen att lägga in någon mall igen. så vi får se om det fungerar efter det.

nä nu får det vara bra för ikväll. natti natti

tror för övrigt att jag dör på bilden. så sjukt ful, vart är min golvmopp liksom!!! ;b