gymtajm

Tjena tja godmorgon!

har faktiskt kommit iväg till gymmet idag. riktigt gött, har väl inte bästa flåset men de känns gött ändå! så de blir mycket maskiner idag.

och jo, har man en hund som tycker om skosnören och man inte har några nya hemma så får man helt enkelt återanvända de trasiga! (så länge de inte är i 1000 bitar, haha)
Och eftersom denna appen suger så kommer inlägget upp nu..copycat singers


sitter och kikar på copycat singers ensam. har en sovande pojkvän (idag igen) som har sovit sen 7 och sen sovandes hund som också har sovit till och från sen 7. i alla fall. sitter och kikar på 3:an där de faktiskt precis just nu är final i copycat singers. har velat se detta programmet varje vecka sen de startade (har ju dock bara varit 2 program innan) och idag äntligen så har jag fått på rätt kanal i rätt tid. allt rätt helt enkelt!
idag är det Nanne Grönvall som blir utmanad av copycats. och ja, de är sjukt svårt att avgöra vem som är vem. eftersom den ena copycaten sjunger SJUKT likt Nanne. Kommer bli en grym finalsång. och frågan är ju faktiskt vem det är som vinner.. men kikar man på bilden över så ser det inte ut som om Nanne vinner. men vi får se alldeles strax.
rekomenderar verkligen er att kika på detta programmet på söndagar kl 19. nanana. jättebra helt enkelt.

pusstja!

rules of a gentleman


julkalender

Idag är det 4 luckan som ska öppnas. mums!


pusstja

Tjena tja!

Sitter hemma hos mina föräldrar. Har fått god mat och snart blir det kladdkaka med pepparkakskryddor. har även mina kusiner här. mysigt.

ni får en mysbild på mitt gudbarn/fadderbarn.


rules of a gentleman


jobbbbb

nu är det jobb som gäller till 9 sen blir det 50 års kalas!


advenskalender

öppnade min advenskalender precis. har ju köpt mig en kinderäggs kalender. mums. underbar choklad alltså!

och för att få mera julstämmning sitter vi nu och kollar på 'nu är de jul igen 2'. Så söt film!


santa's village

Tja såhär på morgonen!

har legat vaken en timme nu och spelat santa's village. eftersom jag är en spelnörd såklart så tyckte jag om detta spelet. du ska hjälpa tomten att göra julklappar till alla barn, bygga upp en by för nissarna, du kan även kasta snöbollar på onda figurer och mycket mera. för när du går upp i level så kan du göra mera osv. ganska ippennart men ja. Så yes, testa på de tycker jag!

nu ska jag vända på mig och sova någon timme kanske. Hihi

pusstja!


inåt eller utåt

nu blir det sista inlägget för i natt (tror jag)
ligger nu faktiskt i sängen och Erik ligger bredvid mig. Fick med honom in i sovrummet väldigt lätt faktiskt. Tyckte han borde varit lite piggare efter att ha sovit sisådär 4 timmar.

just nu i ugnen så torkat vi lever till jukon så han kommer att vara överlycklig imorgon när han får äta dem.

gjorde mig förresten en fläta såhär på kvällen som jag kunde sova med. var helt 100 % på att jag gjorde mig en inbakad fläta, tog ett kort och konstaterade. jag flätar åt fel håll, de blev en utåtbakad. de är också fint men det är störande när man är 100 på sin sak.

pusstja


rules of a gentleman


extreme makeover

jo! jag får nog börja med att skriva. nej jag har inte dragit ut någon tand, nej jag har inte alltid haft så stor glugg (har dock ingen absolut innan bild tyvärr)

så jo nu var det så här dåra! visade sig att jag hade för liten överkäke och min tandreglerare tyckte att de var nödvändigt att fixa de och ja visst varför inte när de ändå inte kostar något tänkte jag (och eftersom jag i hela mitt liv hade väntat på att få tandställning så mina huggtänder så att de någonsin kunde få sitta fint) så tog jag de direkt! de innebar dock att jag först och främst fick en tandställning i gommen som var som en platta som jag senare kunde 'skruva isär'. efter tandställningen i gommen fick jag lära mig att prata på nytt i stort sett. de gick inte säga bokstaven D minns jag så väl. gick inte äta normalt heller. men de blev en sport.
skulle in på operation så blev de strejk. fick vänta 3 månader till och tillslut kom dagen. 26 augusti 09, en tisdag. de frågar även om de vill att de ska ta bort alla visdomständer och de nappar jag på fort!! skulle in på operation kl 16 i alla fall så jag kom in till avdelningen vid 8 på morgonen. vid 9 kommer en sköterska och sätter dropp på mig. en kvart senare kommer hon in igen. japp, en inställd operation innan mig så nu är det istället min tur. jag rullas ner. sen minns jag att jag vaknar upp på uppvaket av att jag har sjukt ont, får lite morfin och somnar snabbt igen. vid 16 är jag tillbaka på mitt rum (som jag som tur var fick ha ensam). får sitta med en spypåse och spotta blod men jag har inget ont eftersom jag fortfarande får morfin. vaknar sedan mitt i natten när sköterskan kommer in för att ge mig medicin och har svårt att somna om. spottar mera blod, hela natten. vaknar upp nästa morgon och kollar mig i spegeln. fy tusan vilken syn. jag ser ut som en apa. nedre delen av ansiktet är helt uppsvullet och spänt. men de värsta är att ju mer klockan blir desto mera stiger svullnaden och jag ser helt plötsligt ut som ett jäkla äpple. lyckades i alla fall få åka hem dagen efter även fast de inte ville de (åt ju inte så bra eftersom de var svårt och för att maten var SKIT äcklig) men mamma lovade att skriva upp allt jag åt så jag fick i mig tillräckligt. vi fick även med oss ersättningsmat typ så jag skulle få i mig allt jag behövde.

min mamma är förövrigt en riktigt optimist. hon räknade med att jag skulle kunna gå till skolan kanske 2 dagar efter operationen men när hon såg mig så blev de en vecka hemma. haha. fy tusan vad jag såg ut. måndagen efter var sådär dock. med tanke på att jag tyckte att svullnade lagt sig men de tyckte inte mina klasskamrater och de blev helt chockade när jag kom in på första lektionen.

sedan fick jag i alla fall börja 'skruva' på min tandställning, 2 varv varje dag. och tänderna åkte isär. väldigt fort. varje dag blev de en större och större glugg. och som störst hade jag 1,1 cm. kunde få emellan en tia, en femma, en enkrona och en femtioöring samtidigt om jag minns rätt (och ja, jag testade såklart!!) när jag tillslut 'skruvat' färdigt så fick jag ändå vänta tills studenten 10 innan min glugg var helt borta.

operationen

det är svårt att beskriva men de 'sågade' isär min överkäke så jag hade som en avig sida av sömmen i hela överkäken. allt för att jag skulle kunna 'skruva' isär min överkäke och så benen mellan framtänderna kunde dras isär så de kunde växa till nytt ben så jag fick större käke.

och vet ni vad
jag är så stolt över mig själv att jag gjorde allt detta!


'anywhere you are, i am nere'


tjena tja!

sitter just nu och kikar lite på tv medan jag har en pojkvän bredvid mig som har sovit i sisådär 1 och en halv timme.. skoj!

denna veckan har det blivit mycket jobb, himla gött. fått ihop någorlunda normalt med timmar faktiskt. och även imorgon väntas jobb! ska bli gött de med. jo juste, färgat håret gjorde jag i förrgår. (och igår, fick köpa färg med röda toner i).
byta hårfärg, yes de är de jag gör. löve it
och såklart my lovley onepice!

pusstja