20120830 - fin dag med fin tjej ❤

som rubriken säger!
har varit i skara idag hos min kära vän Emelie❤. det var mycket trevligt, började med mycket prat sedan bestämde vi oss för att åka och kolla på Kajsas grav. ❤
vi valde sedan att åka till Lidköping en snabb sväng för att kika i lite affärer, det var även tänkt att det skulle blivit något mat på någon resturang/pizzeria men vi bestämde oss för att åka tillbaka till skara för att ta oss en god sallad på Milan. mycket bra val gjorde vi kan jag tycka! ;b mums var det!! mycket
trevlig dag som lär göras om SNARAST, höhö!

 idag har jag även jobbat, det var inventering så vi startade igång kl 6 imorses. gick strålande att komma upp faktiskt. hihi! jobbade till 13 och sen for jag iväg.

hade även en mycket rolig grej i brevlådan. nämligen min första glossybox!!!! hihihihi. är supernöjd och superglad. älskar konceptet något fruktansvärt och är så glad på mig själv att jag äntligen tog
tummen ur och verkligen beställde! ger er en bild på mina fina produkter och min fina box!


20120829 - frukost på dukans vis!

idag blev det kalkolbacon, 1 viktväktarekorv och 2 små toast. En med kalkonbacon och smält keso, en med grillad kyckling och smält keso. fytusan vad gött de var ska ni veta!!!


20120829 - älskade ängel ❤

bytte låt på spotify och precis innan låten börjar kommer bilden på dig som jag har som skärmsläckare/låsbild upp i någon sekund. låten som kommer är självklar.

'para-para-paradise, para-para-paradise, everytime she closed her eyes'

jag blir inte ens förvånad. du är så nära samtidigt som du är så fruktansvärt jobbigt långt borta. behöver dig här min fina. men jag vet att de inte går...

jag saknar dig!
och så kommer det alltid att vara. spelar ingen roll hur många år det kommet att ta innan vi ses igen, saknaden efter dig kommer aldrig att försvinna. fan, hur i helvete kunde detta hända. sånt här händer bara inte... det går ju inte annat än att hata detta, fan. jag blir så jävla arg, ledsen, förtvivlad. ja, alla negativa känslor som går att få slår mig så jävla hårt. men jag vet att jag inte får glömma allt fint vi verkligen hann med. den tiden vi fick tillsammans.
min fina. du&jag. vi för alltid.

det kommer att vara vi för alltid bara de att nu är det på andra villkor..
min älskade vän, vi ses när tiden är vår!


20120829 - gymtajm

godmorgon!

nu går vi på't igen. gött gött! tänkte mig lite kondis till Kyle xy och sedan mage och rygg. lite rumpa också.

jag har just nu en svacka. ingen träningssvacka utan en riktig mat svacka. inget direkt fusk med dieten men om jag säger så här; 'vill äta hela tiden för de är gött svacka'
det är jobbigt, blir så trött på mig själv då jag har så svårt att stå emot. måste skärpa mig. tar tag i mig själv idag, nu! nu på en gång liksom!!

så här får ni en bild på något jag skulle vilja baka typ nu. ps; inte min bild!!


20120828 - kvällsmat på dukans vis

idag fick ni kvällsmat istället för frukost som det brukar vara. Gjorde en fralla som vanligt fast utan oregano. Jag gjorde i en ganska stor skål så jag kunde vika den dubbel så det blev bra i smörgåsgrillen. Jag valde att ha grillad kyckling, kalkonbacon och smält keso i. mums mums säger jag bara!!
Sen är ju grillad kyckling typ det godaste som finns också så! Hihi!
Kalkonbaconen har jag aldrig testat förut, kan utvärdera att de var goda. nyttigare bacon gillas ju alltid, de blev lite salt i frallan bara. Annars svingott! ;)


20120828 - opepp

opepp som tusan idag. Varför? jo för det är så jävla kallt. står i gymmets omklädningsrum med träningkläder plus träningsjackan, munktröja och mjukisbyxor. överväger om de ska av nu eller om jag kanske ska träna i detta och se ut som en michelingubbe.

fytusan. värmen är som bortblåst på morgonen. jag ska väl inte behöva använda jacka än?!! åh, kära höst. vi vill inte ha dig här än, jag vill inte ha dig här än!

jag har stått här nere så länge nu utan att röra mig att ljuset slocknat, haha. nä jag får nog ta tag i detta nu. så nu ska jag snöra på mig skorna. Men träningsjackan får vara kvar på!


20120827 - lunch på dukans vis

idag får ni till och med en lunch av mig ;b det blev nudelsoppa med tonfisk, svamp och tomat toppad med smält keso och oregano!

Nudelsoppa
100g kalorifria nudlar
0,5 dl vatten
1 hönsbuljong
1/2 burk tonfisk
svamp
tomat
keso
valfri kryddning

koka upp vatten och lägg i buljongen så den löses upp. Lägg i de avsköljda nudlarna och låt de bli varma. häll upp i en tallrik. häll i tonfisk och blanda ihop. Toppa med svamp, tomat och smält keso. krydda om du vill.

färdigt! ät! ser kanske inte super aptitligt ut men mums så gött! Hihi
funderade på att inte bjuda på en bild på maten utan bara på tallriken men okej då! haha!

nu ska jag tillbaka till jobbet, tjarå!


20120827 - frukost på dukans vis

godmorgon

ny dag, ny frukost. Idag fick det bli en fralla i den vanliga dukanska anda som jag kör fast i stället för oregano valde jag italiensk salladskrydda. blev gott som vanligt. På frallorna blev det en med smält keso, sallad, tomat och paprika och på den andra smält keso, sallad och ägg! gott gott! Till se blev de vanlig lättfil med gojibär. Mums! och även ett glas detox.

smält keso i micron ca 1 min och bred på frallan, supergott. ha gärna någon krydda i för mera smak.

idag är det dag 3 av 20. Känns helt okej. Har inte tröttnat helt på smaken av detoxen än men de kommer nog snart. Haha. men de känns superbra!


20120827 - lönings morgon!

älskar löningsmorgonen!! jäkla räkningar dock. haha, fan. vill inte lägga så mycket pengar som jag måste på räkningar. får bli no internet shopping de kommande månaderna. det är ju inget jag behöver, så mycket kläder och grejer som jag har!! (i alla fall kläder)
Blir ju till att försöka spara så mycket som möjligt.

för övrigt så ska jag börja med mitt nya tänk på vad du äter, ät lugnt, hets ät inte.. Ska försöka ändra mitt beteende till mat, måste ske. för så här jag tänker nu fungerar inte (kommer inte att fungera sen i alla fall) ;b

jaja nu jäklar ;b


20120826 - kvällsglass på dukans vis

hihi, som det står i rubriken.
glass på dukans vis. Alltså nyttig glass! Hihi.


Dukanglass
(1 potion)
3 äggvitor
Lite stevia
1 - 1,5 dl Proteinpulver
Lite mjölk

vispa äggvitor och lite stevia till hårt vitt skum. Häll i mjölk och proteinpulvret och vispa/kör i magic bullet tills de är en jämn smet. Häll i glassmaskinen och låt den köra till önskad konsistens.
tog ca 5-7 min. Blev väldigt hårt. FORT!

ät och njut! mums!!
jag valde mitt bananprotein från gymgrossisten som jag har snöat in mig på väldigt mycket just nu. tänkte göra mig lite mera glass imorgon på kanske lite andra mått och sådär. men vi får se, då får de nog även bli hallonproteinet eller något sånt. vi får se helt enkelt. men det återkommer jag ju självklart om!


20120826 - frukost på dukans vis

 
 
 

blev en vanlig 'oreganofralla' någonstans under all sallad, tomat, skinka, paprika och ägg. gott som vanligt, hehe.

nu har vi varit i tidan. fyndade finaste djupa tallrikarna. visar sen. Höhö!


20120825 - frukost och 'lunch' på dukans vis

sitter just nu på jobbet på min första rast och käkar min frukost som idag är 'oreganobröd' med sallad, tomat, gurka, gul paprika, ägg och skinka. till de har jag ett helt vanligt glas mjölk. gott gott!

Oreganobröd med keso
1 ägg
1,5 msk havrekli
2 msk keso
0,5 tsk bakpulver
oregano

blanda allt, in i micron i 3 min. Färdigt. blir lite konstig konsistens med keson eftersom den smälter som typ ost så jag rekommenderar mitt vanliga recept som har kvarg/kesella istället för keso.
jag lät i alla fall 'frallan' svalna och la på de jag tyckte jag skulle äta på jobbet och mums vad bra de blev!

till lunch har jag även gjort iordning något. Chokladproteingröt!!

chokladproteingröt
1,5 msk vetekli
ca 1,5 msk pysaliumfröskal
1 dl chokladprotein (eller de proteinet du vill ha)
2,5 dl vatten.

Vispa ihop allt och in i micron i ca 3 min. öppna 2 gånger och rör om så det inte klumpar sig för mycket. Och som sagt pysaliumfröskalen har en tendens att bli gummiaktiga så var försiktig så ni inte har för mycket om ni har jobbigt för den konsistensen. min gröt var ganska lös när ja tog ut den ur micron men stelnade till ganska fort. Sedan toppade jag med bananprotein och gojibär.

kommer att värma upp den senare när jag ska äta den och hälla på mjölk. Kommer bli succé! ;) haha!

jag jobbar för övrigt 9.30-17 idag. blir gött med pengar, hihi


20120825 - detox

nämen tjenare. är du här? ja men varför inte, då kan jag väl testa dig och se hur du fungerar.
jag tycker att det kan vara kul att testa på dessa olika saker ibland, allt för att se hur kroppen reagerar på de. vem vet min kropp kanske inte alls pallar detta just nu, men de antar jag att vi märker om några dagar.

jag valde för övrigt att inte vänta på att jag gått ur fas2 och nästa vidare till fas4 i min diet innan jag började därför att jag läste flera stycken som åt precis som de brukade samtidigt som de drack detta. klart jag kan tänka lite och kanske äta lite mera grönsaker och sådär vissa dagar. men vi får helt enkelt vänta och se vad kroppen säger. jag hoppas i alla fall att detta kan hjälpa mig att tappa 1-2 kg. men det är nog antaligen drömtankar, but who know's... med fortsatt träning, diet och detox så borde det ju ändå fungera rellativt bra tycker man ju. det blir att vänta och kämpa 20 dagar till.
grattis Jennifer där la du till 14 dagar på dieten. lycka till!

tjena 20 dagar!

detoxkur som hittas på de flesta body affärerna. min är köpt på gymvaruhuset men kan hittas på bodystore och på de flesta liknande affärerna.
jo, nu till doseringen...

12 ml detox vätska i 1,5 liter vatten
drick under hela dagen

och efter att nästa druckit ett glas av detta så konstaterar jag att det ser ganska läskigt ut när man häller upp de med tanke på att de är lilabrunt och en ganska tjock sörja. men att de blir så utspett att det inte smakar någonting. luktar dock himla gott. så jag blev faktiskt lite besviken på att de inte smakade något.... jag får återkomma om hur jag känner om någon vecka. låter fint va? höhö!


20120824 - frukost på dukans vis

idag blev det gröt på havrekli och pysaliumfröskal toppat med kanel och gojibär, sen även 1 ägg och 1 proteinshake med smak av vilda jordgubbar! mycket gott! Uppmanar er dock att ha ganska mycket vatten i gröten då pysaliumfröskalen har en tendens att bli väldigt gummiaktigt. (jag har inga problem med den konsistensen. Faktiskt.)


dukangröt
3 msk havrekli
1 msk pysaliumfröskal
1,5 dl vatten (mera om du vill ha den lösare)
Lite salt

Blanda alla ingredienser i en skål. In i micron på full effekt i ca 3 min. Färdigt! Toppa med något gött. ÄT


20120824 - älskade ängel ❤

 
 
 

idag saknar jag


20120824 - gymtajm

nu blir det dags för gym igen. hade tänkt mig mycket cardio som vanligt men man vet aldrig vad benen eller kroppen vill när man väl står där på crosstrainern. sedan så blir det även lite magövningar och rygg. tajta till, tajta till!!

jag är redo, nu kör vi!


20120823 - bakgår'n

nu är jag hemma efter en super super trevlig kväll med Amanda i Lidköping. vi bestämde oss för att gå till bakgår'n. Amanda tog 3 olika tapas och jag tog en grilltallrik med lambiffar, bbq kycklingspett, bbq revben + sallad. det var jättegott och ett fruktansvärt trevligt sällskap med behövligt prat! :)

det visade sig även att de var någon speciell dag idag då affärerna var öppna till kl 22 så vi gick en sväng inne på Gina och på H&M. vi hittade dock inget så vi valde att ta bilen hemåt.
på väg hem var de något väldigt konstigt ljus som senare visade sig vara blixtar?! eller?! jag vet inte, såg så jäkla knepigt ut, så där satt vi och var stressade för detta konstiga ljus och vi körde bara närmre och närmre men vi klarade oss. Haha

nu är jag hemma och har slått mig ned i soffan, är snart dags för sängen. natti natti


20120823 - ut och äta

ska snart sätta mig i bilen för att hämta upp amanda. vi ska iväg till lidköping och ut och äta. det ska bli skoj!

im ready


20120823 - frukost på dukans vis

 idag blev det en 'oreganofralla' men vita bönor i tomatsås och ett proteinfluff med smak av exotiska frukter och i de hade jag lite gojibär. mycket gott måste jag säga!!
oreganobröd
1 ägg
1.5 msk vetekli
1 msk kvarg
lite chiafrön
lite oregano

blanda alla ingredienser, in i micron i en tallrik i 3 min, färdigt! toppa med de du känner för. ÄT!
 
proteinfluff
1 dl mjölk
0,75 dl proteinpulver med god smak
 
vispa eller gör i en magicbullet (som jag gör). häll upp, toppa med något gött eller ät som de är. MUMS

20120823 - gymvaruhuset

fick ju alla mina varor från gymvaruhuset igår. det var nice. allt är dock inte till mig. Haha.
tänkte visa vad jag fick för skoj!

- proteiner i olika smaker
- celcius i olika smaker
- bars i olika smaker
- gojibär
- nudlar med 5 kalorier
- detox kur
- shaker

är så nöjd!! men barsen får jag vänta med ett tag då det är på tok för mycket kolhydrater i dem för min diet just nu. men snart så!


20120822 - vänner och crosstrainer

det blev crosstrainer hemma med nästan 3 avsnitt av vänner. så alltså, lite mera än en timma på crossen. mycket nice!


20120822 - frukost på dukans vis

detta var väl inte de godaste jag ätit direkt men de fungerade för att vara första gången!
det var meningen att det skulle bli morotskakepannkaka. men eftersom jag inte riktigt tryckte ur all vatten ur morötterna så blev de väldigt blött och slutade med att jag först körde de i micron och sedan stekte lite yta på de. haha!

morotskakepannkaka
2 msk keso
1/2 dl mjölk
1/2 dl naturellt proteinpulver
1 dl äggvita
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefära
1 dl 'avrunna' morötter

mixa keso, häll i mjölk och övriga ingredienser och vispa ihop till en smet. Häll i pannan och stek! Förhoppningsvis blir de bättre än mina. Haha!

till detta blev de en proteinshake med smak av exotisk frukt. helt ok frukost.


20120821 - i luv paket!

hihi!

jag älskar paket!!! dock kom bara halva gymvaruhusets grejer idag! men resten kommer förhoppningsvis imorgon. så ikväll blir det även modevisning för erikperik så får jag se vad jag behåller från Gina och vad som åker tillbaka! ;b

nu är det dax för jobb i 3 timmar.


20120821 - frukost på dukans vis

 
 
 
god förmiddag

idag har blev min frukost en riktig succe!
gjorde mig chokladproteinkesopannkaka med pepparkakskrydda. mums!! den toppade jag med kanel, vaniljyoghurt och gojibär! lovley!! till de hade jag även en proteinshake av smaken banan.


Proteinchokladkeso pannkakor med pepparkakskrydda
(blir ca 4 st)
1 dl äggvitor (går lika bra med1-2 hela ägg)
1/2 dl mjölk
2 rågade msk keso
1 dl chokladprotein
1 msk havrekli
1/2 tsk bakpulver
1/2 msk pepparkakskrydda
2 msk kesella 1%

Häll i äggvitan och vispa lätt. sedan i med mjölk och chokladproteinet och mixad keso (om du har problem med bitar). Vispa ihop till en smet. tillsätt sedan resten av ingredienserna och smaka av så du inte vill ha mera pepparkakskrydda. Häll i panna och grädda dem fina.
toppa med de du tycker är gott!
ÄT!!

20120822 - 'ad infinitum'

ska om några minuter pallra mig ner mot gymmet för ännu en underbar kondis dag! love it! jag hoppas det går minst lika bra som igår!!

satt och funderade igår, jag är helt säker på var men inte riktigt vad. det är svårt. men det kommer antar jag.

nä nu ska jag dra mig bortåt!


20120821 - rules of a gentleman

 
 
 
 

20120820 - städning på g.

ska sätta igång med städningen då herren i huset kommer hem om ca 30 min. och han kommer inte vara glad om ingenting är undan plockat så jag får väl helt enkelt sätta fart. inget kul alls. tycker att min goding till hund som ligger och sover i soffan kan ta och städa lite då det är han som stökar till!! (önskar nästan att de var så i alla fall)

hade även önskat att mina paket hade kommit idag men icke. ett kommer imorgon och de andra antaligen på onsdag. helt ok. hatar att vänta dock!!

jo kan uppdatera er om att jag var ju 2 timmar på jobbet, slängde med mig träningsväskan och gick direkt till gymmet. stod på den kära crosstrainern i 75 min samtidigt som jag kollade på min favorit kyle!

20120820 - frukost

tänkte dela med mig av min frukost idag som var oregano 'fralla' med löskokt ägg och en proteinshake från gymvaruhuset med smak av blåbär. det var supergott då oreganon gifter sig i brödet.
 

oreganobröd:
1 ägg (går att ha enbart äggvita om man känner för de)
1,5 msk havrekli
1 msk kesella
lite bakpulver
lite salt
oregano

blanda ihop alltihop i en djup tallrik, ta så mycket oregano du vill ha och smaka gärna av den geggiga/lösa massan. in i micron på full effekt 3 min. KLART! ta ur 'frallan' ur tallriken och låt svalna en aning på galler.
nu kan du välja vad du vill göra med de, väldigt gott att rosta. har inte testat att rosta med oregano i men kan tänka mig att de är minst lika gott rostat som orostat. du kan även köra i smörgåsgrillen. mums

20120819 - dukan dieten

När man äter enligt dukan diet så går man igenom 4 faser.

fas 1 - attackfasen - i denna fasen av dieten är du mellan 3-10 dagar och äter enbart protein och mjölkprodukter med en fetthalt till ca 4%. (ju lägre desto bättre) detta är en väldigt motiverande fas om man äger en våg eftersom den oftast rasar då man förlorar mycket vatten.

fas 2 - cruisefasen - i denna fasen är tanken att du ska gå ner i vikt på ett stabilt sätt genom att varva proteindagar med dagar då du även får lägga till olika sorters grönsaker. i denna fasen är du även tills du nått din målvikt. så beroende på hur mycket du ska gå ner så kan detta bli en lång fas.

fas 3 - sammanslagningsfasen - i denna fasen har du din nya vikt och ska du stabilisera den. du ska nu börja lägga till bröd, frukt och pasta. men du ska en dag i veckan äta som under attackfasen.

fas 4 - stabiliseringsfasen - i denna fasen får du nu äta vad du vill men med måtta såklart! du behåller fortfarande en dag i veckan då du enbart äter protein. denna fasen tar aldrig slut och du ska försöka hålla dig till den resten av ditt liv för att behålla din vikt.

varje enskild människa fungerar så olika så för att hitta rätt diet för just dig så gäller det att du söker runt på olika dieter och hittar just din favorit. det är även väldigt viktigt att läsa på om hur dieten fungerar innan du hoppar på något, för det blir alltid jobbigt. suget är ofta stort i början. men har man tur så avtar de och förhoppningsvis är du så stark så du står emot livets frestelser.

jag skulle säga; är du sugen på något.. ta lite fil, gojibär (som faktiskt är de enda 'bären/frukten' du får äta på antaligen ganska lång tid), kanske en proteindrink. varför inte gå ut och gå en sväng, drick lite vatten. ja det finns massvis med knep för att stå emot. Men de största är VILJAN. har du inte viljan just nu.. så vänta, hoppa inte in i en diet och ge upp. det finns inget tråkigare än det.

jag är just nu i fas 2 och har fortfarande några kilo kvar för att pallra mig in i fas 3. jag har satt ett slutdatum då jag hoppas att målvikten är nådd. (lutar dock inte däråt just nu då de börjar bli segt för kilona att trilla av). men jag kämpar på. antaligen blir de en framflyttning av måldatumet, vi får se hur jag känner helt enkelt.

där har ni de, lite om dieten. kanske kommer mera någon dag då jag inte känner mig allt för peppad på att skriva om detta idag. haha.
godnatt, imorgon får det bli hårdträning.

20120819 - food tajm

slängde in lite gött i ugnen för att mätta magen. gjorde en nyttig ostkaka som jag hittade recept på! mycket bra!

jag tog;
1 ägg + ca 1 dl äggvita
250 g keso
Mandelarom efter smak

Knäck ägget och vispa i äggvitan lite lätt. häll i keson och lite mandelarom, vispa och smaka av. ta mera mandelarom om de behövs. häll upp i en ungsform och grädda i 20 min tills den fått färg.

(jag körde ca 25-30 min då jag började på 180 grader. Höjde sedan till 220 i ca 10 min så kör på höga grader så går det snabbare.)

mums! sen hade jag en protein 'pudding' av blåbär ovanpå.
Ta ca 1 dl proteinpulver och blanda med LITE mjölk. Vispa ihop allt en stund, häll i mera mjölk om du vill ha den lösare. in i kylskåp 10 min. ÄT!
gott gott (har nu dock ingen bild på detta smasket)


20120819 - off to the gym

god morgon! faktiskt påväg till gymmet nu. de har öppet 2 timmar på förmiddag så då får jag passa på!! ska bli gött med lite kondis då jag faktiskt hade mig en vilodag igår! kan ni tänka er, haha.

igår så var vi hos mina föräldrar och åt mat! det var gott de! (glömde fota som vanligt) och till efterrätt blev de raw-food chokladpudding.
ja jag vet, jag fuskade igen.. MEN hallå! denna chokladpuddingen var nog tusan i mig den godaste jag ätit!! love it!
så nu längtar jag som en galning på att hoppa på fas 3 och vidare på en detox med rawfood så jag kan äta den VARJE kväll. haha! mums!
hur något så bra för kroppen kan vara så fruktansvärt gott kan jag dock inte fatta!! sen kan jag ju erkänna att de andra kring bordet inte tyckte att de var SÅ gott som jag tyckte. ;)

nu är jag reeeedo!

update;
sitter på jobbet. Hann köra 25 minuter på crosstrainern. men detta är ju bättre, pengarna rullar in nu! (haha, om de ändå vore så jäkla bra)


20120817 - geting fit!

visst vettu. här är jag på gymmet igen! tänkte att det skulle bli lite styrka idag också men vi får se. känner mig väldigt seg-startad idag!
invägningen tog jag ju idag och det gick faktiskt fint. proteindagar är viktiga säger jag bara.
veckorna är 6 stycken och vågen står på -6,2 kg just idag! Ligger 0,8 kg under mitt första delmål så det känns helt sjukt gött!!

det är galet! trodde aldrig jag skulle fixa att gå på diet, samtidigt som jag visste att jag är stark om jag bara vill! ändå tror jag inte så himla starkt på mig.. men jag bevisar bara mer och mer för mig själv och jag är stolt!

så här lite som jag väger nu och med dessa måtten jag har på min kropp. ja... så här liten har jag i stort sett aldrig varit. men jag är fortfarande 1,3 kg ifrån en stor milstolpe. dit vill jag! och där vet jag att jag var på viktfronten för 8 år sen. (nu tänker ni, men då var du ju typ 13 år. och JA, de var jag. OCH jag mådde svindåligt över min vikt redan då. nej, jag var väl inte stor men jag var heller inte liten. jag var alltid mullig). men jag vet inte om jag kan komma ner så mycket som 1,3 kg till. Kan ju alltid hoppas! sedan blir det att börja bygga lite muskler och då öka i vikt på muskelmassan är de jag tänkt. för jag måste bli av med min skräck för vikten då den inte är de man ska kolla på allt för mycket! det är helt klart en bra grej att ha lite koll på vart man ligger i vikten så att man inte helt plötsligt bara gått upp 5 kg. för plötsligt smäller de till typ.

tänkte att jag skulle ta och berätta om min diet snart. kanske senare idag eller om ett tag framåt. vi får se!

kombinerar med bästa träningsbilden. not, haha! Men göttttttt!


20120816 - gym tajm

är påg till gymmet nu. 'försov' mig idag så det får bli effektiv kondis nu och så tänkte jag ta invägningen imorgon istället. om vi säger så här; hade detta varit biggest looser (som de som tur är, inte är) så hade jag åkt ut denna veckan om inte redan förra veckan. Har i stort sett stått still nu, kanske något hg nedåt men inte mera. det känns segt att kolla på vågen men den är ju inte allt! och som tur är så rör sig måttbandet lite inåt!! där finns det även motivation att hämta.
men som läget ser ut nu så kommer jag att gå över i nästa fas i månadsskiftet men vi får se hur detta visar sig.
så jag får ta och lägga på ett kol nu! får nog även bli några rena proteindagar några dagar framöver och det hoppas jag att jag pallar! start idag!
Så frukosten efter gymmet får bli choklad proteinkesopannkaka med kanske lite goji bär och typ fil?! på. Jaja, vi får se hur detta går!

tjarå!


20120814 - godmorgon

redo för arbete alldeles strax! känns gött ändå. går 07.30-18 idag så det blir en bra lång dag. lite synd att jag inte jobbade kvällen idag dock kan jag tycka. har hittat 2 världssnygga klänningar på www.ginatricot.com som jag bara måste ha! visst kan jag väl klicka hem dem. sånt är jag väldigt bra på men det är så svårt med storlekar. är ju så tråkigt att skicka tillbaka dem! så vi får hoppas att de finns i butiken på torsdag då jag ska ta mig en snabbtripp. annars blir det klick klick. haha

nu ska jag sätta fart.
ps. idag hade vågen rört sig lite. äntligen! men vi får se vad den säger på torsdag!

20120813 - älskade ängel

kom hem nu

som EC säger när vi kollat på bilder 'hon där, hon kan inte vara borta. det går bara inte'
jag håller med så himla mycket. för vi vet ju att våran fina inte längre finns hos oss men ändå funkar det inte.

jag har fruktansvärda problem med att förstå. tänker på min fina jämt och det tar alltid några sekunder för mig att förstå vad som hänt. VARJE DAG är det så. inte någon gång ibland utan JÄMT.

nu ska jag försöka somna i kudden. vi får se kanske är du i mina drömmar i natt! kan ju alltid hoppas min fina ❤

vi ses när tiden är vår!


20120803 - älskade fina ängel <3

idag är det 5 månader sen du togs ifrån oss.. fuck this shit!


20120802 -gooodie

4 veckor på diet och vågen står på -5kg! fucking crazy så nu blir det off to the gym!