skor - jaha, måste man ha de med?

Tjena!

tänkte la vara duktig och köra lite på gymmet. såklart när jag kommer hit så lyckades jag att inte få med mina skor. kul. jaja
så nu blir det istället maskiner en liten stund och sedan hemåt för att göra sig iordning för jobb till 3.

efter de vid ca halv 4 - 4 så bär de av till badet för en simtur med anna. ska bli riktigt gött!!


Satan i gatan

Åh Veronica Maggio!!!
ett ord - älskarrrrr!!


magnesium - nu, ja tack?!

så ska det såklart komma ett negativt inlägg om träning. det hör till.
jo jag har problem med håll till och från.. men när jag var ute med hunden vid typ halv 7 tog fan priset.
känna av håll (dock inte extremt eftersom jag inte ökade i takt) när jag går i lugnt tempo. liksom gå några meter och stannar osv. det är detta som gör att jag tappar suger, när de helt plötsligt blir SKIT JOBBIGT att röra på sig även fast jag är i form.

blev att fråga på gymmet.
- magnesium brist?

vem vet, hur får man i sig magnesium? och eftersom min kost inte är den mest varierande i världen så stämmer de ju garanterat.
så får bli att åka till Apoteket eller vilka de nu är som har magnesium.
så har ni håll, testa detta, det kanske blir bättre på er för magnesiumet ska tydligen hjälpa mot kramp och mjölksyra.
- men vad vet jag. informerar när jag testat sen ;)

pusstja


body combat

Åh hemma efter ett underbart body combat pass! det är ett perfekt pass för den som vill ha fart och fläkt, som vill vara överallt och ingenstans, upp och ner!
åh vad jag känner mig lycklig, dessa pass gör mig lycklig. de ger mig styrka att fortsätta att bara köra. jag kom till gymmet förut med inte mycket ork, kände mig slö i benen sen passet innan med pw och cross. även pw med jukon 2 halvtimmar idag hade satt sina spår i benen. tog 2 lose it! ca 30 min innan passet. och igång kom jag, bara älskar hur mycket energi jag fick och vilka kickar jag får!

jag ÄLSKAR att träna!
jag ÄLSKAR att köra skiten ur mig!

ja, jag säger bara såhär, har ni svårt för att komma iväg till gymmet för ni känner att ni inte vet vad ni ska hitta på eller kanske bara tycker att de är jobbigt att vara där för att ni inte känner er hemma. börja med pass. jobba er upp för att känna er hemma. och ge BODY COMBAT en chans (man får se dum ut, de gör jag) om de finns på ert gym, för de är så jävla go träning för man kan kör så hårt man orkar!

nu blir det dusch!
pusstja


workout baby

God morgon!

sitter faktiskt på gymmet nu. idag pallade jag mig fram, duktig tjeja! blev väldigt chockad när jag kom ut förut och skulle ta cykeln fram för de sista jag i stort sett tänkte på innan jag åkte 'GLÖM INTE VANTARNA' men de försvann lika fort som de kom. fast när jag kom ut så var de inte ens kallt! gillas!!

pusstja


mellan himmel och jord - här har ni mig!

nu har jag fått en knäpp igen. hatar att motivationen är i bott.. men samtidigt finns den där, den är bara inte lika stark som innan. måste hitta tillbaka. ska i alla fall börja med maten, den måste bli bättre igen. för femtioelfte gången. hatar men samtidigt älskar jag att de snart är jul. får ångest över att jag vet att jag kommer käka massvis med gött så som julgodis, bröd och skinka.. hatar att jag får ångest.

varje morgon vaknar jag upp med en jobbig känsla i magen. magen känns full, jag känner mig tjock. men de är jag ju inte, inte på långa vägar. men dumma hjärna, varför intalar du mig att det är så? och mina lår. nä jag pallar inte. pallar inte att dom ser ut så, vill ha dom fasta och stenhårda så dom nästan ser äckligt tränade ut, självklart vill jag ha dem slankare också. och mina vader behöver sig några omgångar till allt för att också bli slankare. magen behöver sig ett ryck, detsamma med höfterna och armarna skulle inte skada..

hade planerat in en pw imorgon bitti med jukon men jag känner mig mera tvingad att springa till gymmet så jag kan räkna mina kalorier.. men jag vet ju vad jag i stort sett spyr på crossen för att det är så långtråkigt! även fast jag tycker det är himla gött efteråt.. nä vi får se hur jag känner imorgon bitti för jobbet kallar vid kl 9 så jag måste ju hinna till de med.

shit, önskar verkligen att ångesten inte kom ikapp och att sötsuget inte fanns. blir att kämpa emot och äta rikligt med frukt (dock blir de ju mycket fruktsocker då.) och det får nog även bli mycket grönsaker så som morötter!! mums. sen har jag även kommit fram till att hur mycket jag än skulle kunna hata min kropp så skulle jag aldrig kunna få anorexia för jag älskar verkligen mat! och bullemi skulle inte fungera heller för jag skulle aldrig gå och spy helt frivilligt eftersom jag inte ens vill spy om de är maginfluensa. och så många nätter (när jag var mindre) som jag har legat uppe och typ bett om att jag inte skulle behöva spy på natten.
och såklart kan jag säga 'check' vid: japp hypokondriker har jag allt varit.

något jag också haft problem med som också som tur är har gått över med åren är tvångstankar. de mesta jag hade tvång med var hur många gånger jag nuddade något. det var alltid tvunget att vara jämvikt för både händer och fötter, så hade jag råkat snudda något med pekfingret var andra pekfingret tvunget att snudda där med och verkligen inte för hårt för då blev de ju ojämt igen och de fick bli ett nudd till var med vardera finger. Likadant var de med fötterna (kan känna av de ibland fortfarande) när jag tex gick över ett övergångsställe och nudda de vita linjerna ojämn/inte lika mycket med varje fot.
det är verkligen konstigt vad man kan få för sig och hur man kan känna.

och väldigt konstigt hur detta inlägget artade sig. börjar med träning och slutar med hypokondri och tvångstankar. låter bra! nästa steg är träningsnarkoman! lovar att 'check'a' de när jag kan!


pusstja!


äggsmet

min pojkvän gör min dag!

erik: kolla på detta ägget eller!! jag har nog aldrig sett något större!
han fipplar med ägget och mäter de med några andra. tar tag i ett ägg som går sönder direkt.

erik: de var verkligen jätteskört, känn på de!
så faller de största ägget i golvet.

erik: de var också jätteskört

jag: smidigt!

erik: fan jag som tänkte mäta de och väga de så jag hade kunnat jämföra med andra ägg i framtiden.


smartast

jag tog upp min läkerolask och tog en.
jag: vill du ha?

erik sträcker fram handen medan han kör. och jag släpper läkerolen.
erik drar undan handen och läkerolen hamnar i mitt säte..

erik: jag vill inte ha.

jag: jaha kom du på de nu?


111119 - god morgon

i natt har de varit en lång natt, haft en hund som mått dåligt.
men så är det.
idag blir det jobb vid 16 till 19. inte så länge, men de är ju något i alla fall.
känns gött.nu ska vi kika på 'unga mödrar' hade jag tänkt så jag hoppas att erik kommer och sätter sig här i soffan bredvid mig och startar programmen. gillar såna här serier, bra är vad dem är!!

pusstja!

anti-stress

hmm säger i alla fall paketet. får väl se detta.
ja det var i alla fall dags för en ansiktsmask för min del. det var ett jäkla bra tag sen... och min hy är ju inget att skryta med direkt men jag hittar inget som hjälper direkt. ska ge de en bra och ärlig chans till nu med en djuprengöring från L300, en nattkräm och dagkräm från lumene. får la se vad ansiktet säger om de om någon/några veckor. jag får la återkomma och för säkerhets skull så ska jag ta mig en före bild och förhoppningsvis en efter bild.

nu börjar masken stelna i ansiktet så snart är det dags att dra av denna typ gurk luktande smörja. älskar att de blir som en hinna på huden. jag menar, det ska ju vara lite sport att få bort all mask från till exempel öhonbrynen som alltid lyckad bli kladdiga.

pusstja


our idiot brother
har precis kikat på 'our idiot brother'
en himla bra film faktiskt med en av de bästa skådespelarna, yes yes! så den ska ni kika på tycker jag. han åker i fängelse för att han sålt hash till en uniformerad polis och försöker fixa iordning på hans liv när han märker att hans flickvän ersatt honom med en annan. men det går inte riktigt vägen för honom. mera får ni lista ut själva genom att kika på den! så det så!

pusstja

cheesedodleseftersom det är så bra att äta godis/chips innan middagen så tar jag och jukon och delar på lite ostbågar medan vi kikar på unga mödrar. mysigt!

mozartkulor

yes, mozartkulor. nu ska de bara stelna också så är det färdiga att ätas. mums.

nu gjorde ju inte jag så många heller med de är så himla enkelt att göra! det är bara att börja med att rulla små bollar av nougaten (det blir jättekladdigt!!!), så många du vill ha.
Sedan gör i alla fall jag att jag rullar mandelmassan till en boll och trycker försiktigt ut den i handen så den inte spricker allt för mycket (det fastnar i handen, japp!!) och trycker sedan mandelmassan kring nougaten så nougaten inte syns.
gör dock inget om de syns lite eftersom nästa steg är att doppa i mörk choklad. för att inte bli jättekladdig brukar jag använda tandpetare att trycka in i kulorna och sedan hälla chokladen över men idag hittade jag inga så de fick bli fingrarna och då blir de kladdigt värre.

så nu ska de stelna så vi kan frossa i dem!

 

pusstja


rock your bodyjo tja! TRÄNINGSROCKINGAR!

de är de jag tänker rekomendera. jag kan ju börja med att berätta att jag aldrig i hela mitt liv har kunnat rocka rockring innan. jag har alltid velat lära mig men aldrig fattat hur man ska göra, så där har jag alltid stått och sett allmänt dum ut medan jag står och rör på höfterna på tok för mycket och gjort allt för att den inte ska falla till marken. det är svårt som tusan om man inte kan, så är det bara men det är bara att träna. jag själv började med att köpa mig en rockring från en leksaksaffär och det gick bara inte lära sig. den var för lätt och föll till marken efter 2 sekunder. fick sedan testa på att rocka rockring med en rockring med vikter i.

gymgrossisten och stadium kan ni hitta rockringar med vikter inuti. varför rockringar med vikter?
jo, därför att de tränar mage, midja, rygg, ben och bål. bara genom att stå några minuter varje dag så ger det en jättebra träning. är du ovan med de tyngre rockringarna så ska du börja försiktigt med ca 2-5 minuter per dag för att inte skada ryggen. speciellt om du köper den tyngre rockringen på 1,2 - 1,5 kg som även har som små bubblor på insidan som ska massera. av egen erfarenhet kan jag berätta att det gör ONT i början därför är det väldigt viktigt att inte börja för hårt med de rockringarna, för gör du det så kommer du antagligen inte kunna rocka rockring dagen efter för att det ömmar och gör ont där du rockade dagen innan. men det finns ju också de rockringarna utan bubblor som där av inte blir lika öm av.

varför jag rekomenderar denna är för att jag helt enkelt älskar mina rockringar. min första är den orange/gråa som vägen 1.5 kg och som verkligen har fått mig att vara riktigt öm i hela magen. och nu nyligen har jag även köpt mig den rosa/grå som väger 1,2. och det känns verkligen att den rosa är lättare så köp inte den tyngsta först bara för att om du tänker köra stenhårt. köp en lite lättare så kanske du till och med kan stå längre. med mina rockringar så brukar jag stå ca 20 minuter. efter de känns det ganska så mörbultat i magen om man kör på hårt och det går verkligen få uppflåset. och även, de viktigaste så klart! dessa änglar har hjälpt mig att tappa någon cm i midjan och jag menar det är ju kul också så det är ju verkligen lättare att komma igång än att behöva gå ut och komma iväg till gymmet.

här har ni även en länk där ni kan läsa några artiklar om tränings rockringarna.


111116 - nostalgi

Det luktar varmt, de luktar gott. jag längtar till julen men alla lussebullar, pepparkakor, fudge och allt gott. alla mysiga dofter, en fin klädd gran med en fin stjärna i toppen. alla kulor som jukon kommer försöka fånga, och frågan är hur många gånger han kommer att nästan välta granen över sig själv. så alla mysiga belysningar med mycket doftljus. fina dekorationer som man kan göra själv. mysig julmusik.

det är första julen jag inte bor hemma nu. jag hoppas att det blir lika mysigt som de varit hemma om inte mysigare. och det är sjukt, hur fort kan ett år gå? det är sanslöst... jag vet knappt vart detta året har tagit vägen, känns verkligen inte som att de var ett år sen jag stod i sil och bakade massvis med julgodis bara för att det är så kul.

nu är det ju faktiskt inte så jätte närma jul än ändå. det är ju över en månad kvar. men jag längtar, detta är det bästa med vintern. så nu får det gärna bli första advent och december så man får öppna julkalendern, det är en självklarhet på jul. helt klart.

pusstja


'ches to chest intil the world ends'

EXTREM ÖVERLEVNAD

yes det är ett av mina absoluta favoritprogram just nu. Varför? jo för att de är så fruktansvärt intressant! han som leder programmet är helt galen och jag bara älskar att sitta och titta på detta programmet. Varje avsnitt visar han något nytt sätt att överleva på de stället han ger sig av till. Leta efter vatten mat och visar vad som går att äta och vad man verkligen inte ska äta om man själv skulle hamna i något sånt förhållande.

Jag tycker det är ett riktigt smart program för det kan ju faktiskt hända, kanske inte vem som helst men vem vet liksom. sedan så är jag en sån som kollar mycket på dokumentärer, mycket på TV4 fakta så det är verkligen ett program för mig.

pusstja


'we were always just that close'

jo juste. jag gjorde ju glass igår, sitter just nu och testar den. Utvärderingen på den är: mindre smak av grädde hade inte skadat och därför var inte glassen så himla god. men sen la jag ju i american cookie deg så det är degen man letar efter i burken nu. Så glassen får minus och kakdegen många stora plus!

Sitter även just nu, samtidigt som jag smakar av glassen, och dricker min morgon shake. Idag är det jordgubbar, kesella, mjölk och en persimon i den. himla god som vanligt!

här är i alla fall en bild på glassen


'til the walls are going up'

duktiga jag, blev 1 timme på crossen idag och det var segt som tusan men jag stod kvar. vid dessa tillfällena blir jag stolt över mig själv! Nu blir det stretch sedan hem och köra lite rockring och sedan shake! Nice!

pusstja


'lazzzzzzzy'

Godmorgon, tja

vet inte vad som hänt med mig nu de senaste dagarna men jag är helt slö och seg.. kommer inte upp när jag tänkt eller något så imorgon får de bli ändring på de! Ska iväg mot gymmet alldeles strax och köra cross en sväng hade jag tänkt.

så pusstja


'two and a half men'

ser på two and a half men just nu, tycker det är bra även med ashton men inte alls som med charlie det är som att man sitter och väntar på att charlie ska stampa in genom dörren när som helst. jättefull med en tjej från vegas eller liknande, men det händer inte. det kommer inte hända och det är väldigt synd. two and a half men är ändå ett av mina favoritprogram så det blir lite tråkigt. men vem vet ashton kanske fixar upp det bra och gör det minst lika bra, tror dock inte detta men man vet ju aldrig. han har ju dock väldigt mycket att leva upp till. det är i alla fall min åsikt..

men jag hoppas på two and a half men och att det blir lika bra igen. jag hoppas jättemycket
nu ska jag kika vidare på detta nya avsnitt som går just nu

vs

pusstja

'raise your glas'älgbiffar a la erik
mums min middag. var himla gött. tur att jag har en sån bra pojkvän som erik. lovelovelove

pusstja

'cause candy and cookies is my call'innan ugn

efter ugn

efter erik

 

america cookies

250 gram smör
3 3/4 dl socker
1 1/4 dl farin socker
2 ägg
6 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
350 gram block choklad

Sätt ugnen på 150 grader.
blanda rumstempurerat smör med sockret och farinsockret.
vispa i ägg, bakpulver, vaniljsocker och mjölet så de blir en bra deg som inte är jättekladdig.
hacka chockladen, jag valde mest mörk även ljus och vit så det är bara att blanda hur mycket man vill.
häll i chokladen i degen och rör runt så de blandar sig. rullar bollar av degen som du trycker ut lite på plåten en bit ifrån varandra, det gör inget om de skulle växa in i varandra. sedan så sätter du in plåten i mitten av ugnen i 15-18 min. jag har ca 15 min för jag gillar när de är mjuka och blir sega efter någon dag, vill du att de ska bli hårare får du testa dig fram men jag skulle tippa på ca 20 min.

lycka till!

jag sparar just nu lite smet också för jag testar att göra glass med kakdeg, väntar bara på att glassen (som jag testar att göra själv) ska stelna lite mera. det blir bild på de med sen, men kan vara så att de kommer upp imorgon för då är det nog helt klart.

pusstja!


'i gonna do sit ups til i poop'

image description


step 1

image description


step2

image description
step 3

min hund gillar att träna

pusstja

'cause your the only one for me'

Godmorgon!

idag blir de ingen träning på förmiddagen som jag egentligen tänkt mig med jag mådde så förbaskat illa igårkväll och i natt.. Blir träning i eftermiddag med Jenny i alla fall, de är bra!

pusstja


'kind a tired'

ne jag är inte trött. jag är inte trött alls


'cause i am the way i am'

tjotjena.sitter faktiskt vid datorn och skriver för en gång skull. idag blir det många många inlägg. nu sitter vi och kikar på gustafsson 3tr och det är ju superbra.
jag är så godissugen så nu får det vara bra så ska jag fixa mig en jordgubbsshake. mums.

puss

'til the world ends'

eriks nya inköp.
och ja, de ska vara så grumligt. helst mera så man får gissa vad fiskarna är!
så ni vet alltså!

puss


'tell me all that you know'

erik: vad händer?

jag: han gör nog rent sina rutor.

erik: ja han gör nog rent rutorna.

jag: ja, jag sa ju de.

erik: ja för nu började de lukta


smart kille, jao. de är mitt hjärta de!


'take a breath, take it deep'

and count to tree

nu lämnar vi bögens där tog lunchen idag. Erik tog en baconcheese burgare med pommes och jag tog köttbullar, mos och lingon, (så himla jag) de enda som saknades var mjölken.
men nu bär de vidare hemåt, kanske blir en trip in på djuraffären i Skara om den är öppen för att i alla fall köpa växter.

puss

ps blir en bil bild till tjarå!


'like im the only girl in the world'

hehehehe. nu har vi hämtat akvariumet och Erik är supernöööjd verkligen!!
sedan bar de vidare till 4 gott (förstår inte namnet?! Känns som att de skulle vara 'för gott' men de blir typ foregott?). Men i alla fall, godisbutiken är grym!! finns fan allt, mycket som är kilopris på som egentligen är styckpris på så de är skitbra! Så nu ska vi gott oss jättemycket ikväll medan vi ligger och kikar på de nya akvariumet.

pusssss


'i love you'


'that's all he wrote'

jag kommer baby, jag tror jag är kär!
-löve veronica maggio

sitter i bilen på väg till göteborg nu. vi har ca 20 km tills vi åker igenom Alingsås och här sitter jag med träsmak i baken..redan. detta kommer inte bli allt för gött. nu kör vi veronica maggio i högtalarna (jag fick välja musik en stund) och jag älskar't!

de är kö från gatan upp till hallen. Åh åh åh.

jag uppdaterar säkert mera under resan! ;)


'i try to run bit i don't wanna ever leave'

Tjena tja!

Vaknade av en glad inhoppandes pojkvän i bara kalsongerna idag, det är ju alltid en trevlig syn ;) Erik ringde på ett akkvarium i gbg som vi ska åka och köpa idag! så roadtripp, de gillar jag :)
så nu äter vi lite frukost och jag ska snart göra mig iordning så vi kan komma iväg så Erik är hispig ;)

nu ska jag skynda mig, puss


'turn up the light'

tjena tja!

nu är klockan sådär mycket igen. Ogilla... tänkte faktiskt bara berätta att jag förut tog tummen ut och sökte en kurs som jag känner att de är bra och ha! :) naturkunskap b, inte de roligaste eller så men de ska bara göras!

hmm, Erik sover hårt..
Tog av honom glasögonen och han typ hjälper till, jag släcker hans sänglampa och då tar han tag i mitt lår och bara kramar de. så där satt jag fast en liten sväng. han släppte mig som tur var tillslut. Hehe.

nej men nu ska jag blunda jag med!
Natti


'with all the love in the world'

Godmorgon!

jukon har haft en jobbig natt vid kl 4 var vi ute för att han inte kunde sova och sen någon timme senare så spydde han. vi kom fram till ingen rå lever. Stackarn!
nu ska vi bli klara ute där efter tänkte jag dra ut och springa en sväng, har dock typ 5 låtar på mobilen just nu men de får fungera helt enkelt!

puss


'cause thats the way i am'

naglar säger jag bara!

erik och jukon sitter just nu vid ugnen och grejer för vi torkar lever. jukon kommer bli så glad när de är färdig för han bara älskar hemmatorkad lever. han bara väntar på att det ska bli klart någon gång men gullet får vänta till imorgon. men nu väntar han på mig så han får gå ut någon gång. så jag får väl resa på mig.

natti


'do it like we do it on discovery canal'

tjenatja!

idag var de invägning, och det gick fint. - 3 kg! NICE! är nöjd!
just nu sitter vi och kikar på tv efter att ha ätit tacorulle (som jag har gjort) hehehehe. är nöjd med den med.  varit i skara idag, erik handlade en silverhaj som vi nu har slängt ner i hans akvarium. dock är akvariumet han har nu lite litet för en silverhaj som blir 35 cm lång. den är för övrigt sjukt ball!

tjenamors!


'like a butterfly'

Tja si sådär kl 2 på natten
nattugglor!

Jag fattar inte varför jag inte kan göra om designen på min blogg så jag skrev till hjälp saken och frågade. :)
har suttit o spelat lite på nätet nu och helt plötsligt var de dags att sova.

jo, de bästa av allt! Imorgon är de 4 november (idag) då är de invägning och mätning för då är de en månad sen senast. Alltså en månad sen jag kom igång o träna hårt igen. Så vi får se vad vågen säger imorgon bitti och om måttbandet är på min sida. Jag hoppas på de!

nä nu ska vi sova!
natti natti


'i need you now and always'

tjenatja

är snart på väg hem från gymmet, idag var en riktigt seg träningsmorgon. får bli en promenad med jukon när jag kommer hem för att bränna lite till för idag är jag verkligen inte nöjd...

men ikväll blir de förhoppnigsvis box! :) hoppas hoppas hoppas


'How to love'

JAG: åh kolla på Jukon.

ERIK: han bara ligger och gäspar (hör jag)

JAG: vadå, gäspa han när du kolla?

ERIK: nä, gjorde han de när du kollade?

JAG: nä, han bara kikade.

ERIK: de var ju precis de jag sa


är jag ofokuserad eller har jag bara dålig hörsel?!


'when he call your name'

tjena tja!

först och främst, vad är se för ett jävla stolpskott i världen som först försöker logga in på min facebook och sen en vecka senare är helt plötsligt min hotmail spärrad ?!?!?! som tur var gick den att återställa men man blir ju chockad.. konstigt i alla fall.

ska vidare till gymmet nu medan bebis kan ligga kvar i sängen och njuta! (fast de kan han inte, han får ligga i soffan)

puss!