20120229

blev ett kort pass idag, jobbet ringde och de blir jobb mellan 09.30-18. gött som tusan! ska även hämta nyckeln till lägenheten så idag blir det mycket att göra. men nu ska jag i alla fall hem och duscha och ringa hyresvärden!


20120229

vaknade alldeles plötsligt sådär helt klarvaken kl 03.33. hmm, knasigt. så här ligger jag och bara ligger i mörkret och vet inte vad jag ska hitta på. får nog bli att gå på toa en snabbis för att sedan hoppas på att jag kan somna om igen.. synd att inte klockan var sisådär halv 6 för då hade jag ju ändå kunnat gått upp för att göra mig iordning för dagen, men hepp..

så brb toa!

bjuder på en sommarbild från sthlm!


20120228

jo nu är det så här att jag vill ha en till vovve bara för att denna lilla vinthund är så sööööt så jag bara smäller av!
har aldrig märkt av denna rasen fören jag kikade på videos på 'Jenna Marbels' som för övrigt är grym till 1000! i alla fall, hon har en sån här liten goding som bara verkar så mysig! så nästa gång vi/jag köper hund ska jag strida för att få köpa en goding som denna! helst sådär blå eller ljusgrå och fin.


20120228

åh nu är jag så mätt! precis ätit kycklingwok på papperstallrikar, mycket gött!
drog mig och körde lite mera kondis sådär på eftermiddagen. det var himla gött! men nu blir det att ta de lugnt och chilla.


20120228

är klar med gymmet för denna morgonen. blev en 30 min och två 15 minutare plus lite gym! armarna ska bli trimmade, yepp yepp!

Sitter nu framför tv med min grötfrukost och har en sjuk pojkvän bredvid mig som fick nesquick (eller vad de heter)
hämtade även in posen precis! de är nice när man får något skoj och idag var de biobiljetter!!


20120227

är färdig för idag med jobbet! var gött att få jobba! Får se hur det blir imorgon, om det blir någon tid då med eller om jag är ledig. Träning är det tänkt att de ska bli imorgon i alla fall. ska försöka köra mera än vad jag gjorde idag. Försöka mig på crossen 60 min imorgon med + lite styrka och något mera hade jag tänkt. allt för att tappa så mycket som möjligt! Höhö!

jukon var ute en sväng igår för vi hittade honom inte när vi kom in. och inte såg vi lappen han lämnat heller. ;b


20120227

sitter på rast på jobbet. blev inringd för ca 2 timmar sedan. då var jag på gymmet och körde järnet! hade som tur var precis stått klart mina 60 min på crossen. gött som tusan, kunde hålla ett högt och bra tempo! tänkte ju egentligen kört mera men jobbet kallar. Fick cykla hem i världens fart och stämplade in 8.40. är jag grym eller är jag grym?! ca 45 min efter att hon ringde! höhö


20120225

Har varit hemma hos Eriks föräldrar och kikar på lite film. inte vilket format som helst utan super8 och diabilder, galet hur mycket tekniken gått framåt!


20120225

här är jag igen!

har nu vägt och mätt mig. är inte så mycket för att skriva ut vikt osv men jag berättar vad mitt delmål är när jag nått dit!

sen 18 feb då jag började att träna hårdare igen! (jag har haft ett uppehåll)

vikt -2,5 kg
midja - 2 cm
höfter - 2 cm
rumpa - 1 cm
lår - 1 cm

Detta har varit en bra vecka! har legat med ett underskott på ca 1393 varje dag men ändå ätit så mycket som jag ska!
så vi får se hur jag pallar med bästa vecka!


20120224

tjena tja!

ligger i sängen och bara är, Elisabeth ringde nyss och frågade om jag kunde jobba kvällen men jag ska ju redan jobba idag och har faktiskt planer för kvällen så jag sa nej för en gångs skull. (frågat hon igen så ställer jag ju såklart upp!)
ligger här och funderar. klockan är 8, jag känner mig klarvaken för att hon ringde så jag vet inte hur jag ska göra... min sambo kommer ju i alla fall att sova ut idag så honom är det ingen idé att jag försöker få upp, min försörjare som är så duktig.

funderar även på om jag ska ha invägning idag eller om jag ska ta varje söndag. fast när jag tänker efter så känns ändå lördag som en bra dag. så känner jag idag i alla fall. hähä! så det kommer väl ett inlägg om mått och sånt roligt senare (vem vet kanske kommer om 10 min, 1 timme. Ja när som ;b

jo juste vårt möte igår! det gick sjukt bra! så vi flyttar till en större lägenhet så fort som möjligt! så våran 63kvm som är nytapetserad och fin, ledig (antagligen från ca 1 mars om det blir som Erik vill)

pusstja

ps. Snyggare kök får man leta efter (säger jag i alla fall)


20120224

god morgon!

tycker du att tiden inte finns till?
gå upp tidigare!

här öppnar gymmet 06.10, perfekt för mig som börjar 9 idag. visst jag kan inte stanna så länge men det är ju bättre än inget!
Idag blev det powerwalk i först 30 min och sedan 10 min! nu kan jag med gott samvete åka hem för att göra mig iordning för en heldag på jobbet!


20120223

är nu hemma efter crossfiten. helt underbart pass! det är något pass jag verkligen kan rekommendera för den som undrar! det är ett högintensivt pass där de gäller att hålla pulsen så hög som möjligt under hela passet. det är en kombination mellan kondition, smidighet och styrka. looooooove it!
tog mina 'lose it' innan passet och jag sitter här i soffan nu och känner mig helt knas. sjukt mycket energi på ett konstigt sätt, nästa lite läskigt! skulle nästan vilja åka tillbaka till gymmet bara för att typ springa av mig! benen är trötta men inte hjärtat.

nu blir det i alla fall strax duschen och försöka varva ner för att sedan kunna somna efter big brother.

saknar förövrigt mina gudingar!!


20120223

tjena

sitter i soffan och bara är. var på gymmet en sväng förut, körde lite kondis på crossen och även lite armar. det var gött. åkte sedan hem och ringde 'handels' för att fixa allt med det. åkte sedan vidare till jobbet för att jobba 3 timmar. så idag så har jag faktiskt en eftermiddag utan jobb (vad jag vet än, haha).
ska kanske vidare till gymmet senare. beror på, men så får det nog bli idag för imorgon blir det ingen träning igen. för då blir det först jobb mellan 9.15-13 och sedan iväg på ett 'möte' och sedan 15-19.30 så det blir gött. så det får bli så idag. :)


20120222

godmorgon!

står just för tillfället och väntar på att min gröt ska bli klar. är samma som igår.
axa great red berries, och som igår
50g gryn
ca 1,5 dl vatten
micra i någon min. Blanda, redo att ätas och ca 200 kcal hamnar i magen. hihi

har nu på morgonen stått med min älskade vän, träningsrockringen. detta är en skön start på dagen tycker jag. satte på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 en sväng så jag hade något skoj utan pauser att titta på. blev ca 45 min.
eftersom jag fick byta jobbtid så börjar jag halv 10 istället för halv 8. gött med sovmorgon men nu så jobbar jag så länge att jag inte hinner med mitt pass på gymmet. så det får bli gymmet en kort sväng efter halv 8. men det fungerar ju såklart!!

min vovve är redo att äta min mat. den galningen. vi får ta och raka av han håret i sommar tror jag, han blir mer och mera lik ett lejon! höhö!


20120221

sitter just nu och kollar på tv. har kommit hem från gymmet nyss. blev 2 powerwalks med Anna! 2 på 30 min och den sista på 15. blev lite gym också. gött som tusan.
får se hur det blir i eftermiddag. Kanske drar dit ikväll med för lite kondis, alltså faktiskt löpning. blir ju ändå inte tillräckligt med kondisträning på samma sätt med pw även fast de är jäkla gött!

jukon sitter för tillfället och käkar på min frukost som idag är gröt från axa's märke great red berries som är sjukt god. och så underbart enkelt! idag tog jag ca 50 g + 1,25 dl vatten. Micron i ca 2 min. doooone! och ca 200 kcal ner i magen. mums!

kan ju dock erkänna att jag inte tycker att de ser så gott ut på bilden nedan


20120219

har nyss kommit hem från gymmet. Blev en pw med Anna på ca 45 min och sen blev det body pump.
nu står jag hemma vid ugnen och väntar på att maten ska bli klar. Blir tacorullar med stark sås på! gott gott! man måste ju få unna sig lite här va!

och ikväll blir det såklart bb! iiiiih, måste ju se om det är bra i år med!!

min lillkille ser rädd ut ;b


20120219

Äter frukost nurå. väntar på att få börja jobba 12-15. till frukost blev det minikesella blandat med hallon, till de har jag ananas, linfrön och lite kanel. mums!

efter jobbet blir det gymmet med Anna, vi satsar på pw en sväng innan vi går på body pump! blir en upplevelse med bodypump alltså! :b


20120218

chill, kom igång bra idag.
åkte till gymmet, Anna kom lite efter mig. vi powerwalka i ca 1 timme var. Gick vidare och körde lite vikter för att avsluta med en kort pw, i alla fall för mig.

nu är jag äntligen hemma och äter frukost. blev kesella med hallon + lite flingor (för att det är gött)

tänkte tipsa om bodyshop! älskar allt som har med bodyshop att göra! var typ 5 olika bodybutter 3 olika skrubbar för kroppen. en skrubb för ansiktet, mascara, deo, parfym. ja, allt! Allt luktar så gött och är verkligen nice!
mitt favvo bodybutter är ingefära som se hade nu i jul och deras senaste tillskott. choklaaaaaad! köpte skrubben och den luktar helt underbart! den måste man bara haaaa!
älskar art jag hade ett test på bodybuttern med!


20120217

tänkte la komma igång med träningen imorgon, nu efter denna långa jobbvecka. den är inte slut än, har söndag kvar. men det är gött att jobba!
så imorgon när jag är ledig hela dagen så ska jag dit och köra kondis. tänkte även köra mage, rygg, triceps och biceps. så det ska bli nice att komma igång igen, på riktigt.
har bestämt mig att jag inte ska köra lika mycket kondis just nu som jag gjort innan. utan köra mycket på att tajta till mig och få muskler. får la se vad jag fixar ;b haha. finns så mycket jag vill uppnå senni!


20120214

gaaaalet vad peppad jag blev helt plötsligt när jag stod och bara njöt i duschen. jag gillar inte vad jag ser med min kropp. nej. jag gör inte det. måste komma igång med träningen. förra veckan blev det dåligt med träning pga att jag jobbade som jag jobbade. blev liksom bara heldagar och långa. galet bra för pengarna men inte bra för träningen. tjänar ju helst pengar faktiskt ändå. måste hitta ett mellanting.
vill ha vår, eller helst sommar. vill vara kunna gå upp på morgonen. dra på mig träningskläderna för att bara dra ut och springa. och liksom bara köra någon timme. nä nu blir det att ta tag i de.
la la la


20120214

alla hjärtansdag, yep.

sitter i bilen på väg till Lidköping. ska dit och kika lite, kanske blir det elake Måns, mums. loooove!
fick rosor, chokladask + tidning idag! myyyys.

idag har jag jobbat en sväng. 10.30-15. jobbade igår med, jobbar varje dag förutom på lördag denna veckan. det är sjuuuukt nice! blir 2 dagar med dubbelpass. torsdag och fredag. blir mycket bra detta!

vi var förresten i Gbg hos Jenny och Jocke. hade oss en riktigt bra helg. Lördagen startade kl 7 för mig med att göra macarones till Jenny. blev med 3 smaker, vanilj, choklad, choklad och jordgubb. Erik kom hem från jobbet vid 9 och vi åkte mot gbg vid 10, så var framme hos Jocke vid ca 12, han visade oss till bussen och vi åkte in till stan. shoppade lite, blev inte mycket alls men lite bara. Erik var trött och lite vresig så vid 4 bestämde vi oss för att åka tillbaka hem till Jenny och Jocke. Erik gick direkt och la sig och sov tills Jenny var hemma vid kl 6. vi valde att göra italienska biffar med potatisklyfter och sallad. det var sjukt gött. sedan blev det lite tv och såklart lite 'sista ordet' (jag var som vanligt sämst) och turkisk yoghurt blåbär och honung.
dagen efter var det kalas för Jenny. så jockes mamma, pappa, deras respektive + jockes mormor. det var riktigt trevligt. vid 5 när alla åkt så tog vi bilarna till Ikea och shoppade lite där med. vi var inte hemma fören vid 21.
Sammanfattat en skitbra helg!!


20120208

sitter på jobbet, har 'fika'. den mån av fika jag kan ha i alla fall. så hade gjort iordning ett mellanmål med frukt och kesella. mums! dock hade kroppen blivit lyckligare av vitt bröd med ost eller kanske en kanelbulle. galet vad man blir testad när man jobbar en dag sådär bara. helt plötsligt känns allt svårare. men nej, inte än.
känns jobbigt när man sitter hungrig i kassan och så handlar alla massvis med sötsaker, bröd och annat gott och s fruktansvärt onyttigt. Känns sådär att rasten är slut snart och att jag har ett pass på ca 3 och en halv timme framför mig. jag vet ju att jag kommer vara väldigt hungrig när jag slutar idag.
tror jag är rädd för att vara hungrig faktiskt. hatar känslan. så när jag är hemma så äter jag gärna innan jag blir hungrig... hmm, inte de bästa nej..
ähhhhh

nu ska jag jobba, jag ska inte bli sugen på skit. och framförallt inte köpa massa skit.

ps ser fram emot kvällsmaten! ;b haha


20120206

dagen har varit fin även fast jag hade en gnällande hund som ville gå ut vid 4 imorses. det var väl bara att pallra sig upp för en kiss och bajs. väl tillbaka i sängen så kände jag mig klarvaken. lyckades till slut somna om. Eriks klocka ringde några gånger mellan 6-6.30. och mitt alarm vid 7. valde att vända mig om för att vakna några timmar senare.
blev sedan en löprunda med jukon på 5 km. ute dessutom, nice! jukon var lite seg dock. men så är det ibland. väl hemma så blev det sedan lite frukost. har bara degat hemma idag. det var gött!
har kört crossfit idag dessutom! mycket gött! lööööve såna träningspass!


20120205

dags att ta nya tag. min motivation pendlar upp och ner fruktansvärt mycket.. jag har inte känt mig fullt redo.. hoppas att det vänder nu, det måste vända.

jag tror det gäller att bara bestämma sig. jag bestämmer mig nu! så himla mycket.. för så dåligt som jag sköter min mat nu.. usch, jag skäms.. hur ska jag kunna komma i form om jag äter så här som jag gör nu.. det skulle helt enkelt inte gå.. nu gäller det. känns nästan så, nu eller aldrig. jag ska försöka mig på en annan metod nu! ska successivt ta bort allt onyttigt så som vitt bröd, knäckemackor, fil + flingor, potatis, ris osv. något som går fetbort från och med nu är ju såklart cola, godis, chips och allt gött.
jag förstår inte varför jag ska ha så svårt att stå emot.. kan äta godis ena sekunden och i nästa så kommer tankarna 'var det verkligen värt att äta de godiset?' får lite skuldkänslor. tar lite till godis och så fortsätter det. fy, blir så besviken på mig själv! ska lära mig att äta bra, att äta tillräckligt mycket då jag har en tendens att i stort sett sluta äta då jag får mina träningsspel som brukar hålla i sisådär 5 dagar.. sen frossar jag, känns det som. tror jag är matmissbrukare, nästan i alla fall.
när jag har tråkigt, jamen då äter jag lite.
när jag inte har något att göra, då äter jag.
när jag är ensam, ledsen, nedstämd. då äter jag.
när jag är glad, lyckligt. då äter jag.
det känns som att jag äter hela tiden. men jag älskar mat. det måste bli en ändring. blä.

får spel. nu får det vara slut, en gång för alla. nu får det bli sommar så jag kan springa i några timmar och bara vara.. åh. jag vill springa, springa ute i naturen. och bara vara. ja, så får det bli. nu får vintern vara över så sommaren kan svepa över oss! 'nu ska vi dansa med sommarens varma vindar' - typ i alla fall.