hard work work

dör!
körde ett spinningspass! galet jobbigt. känns som tusan i benen nu. typ som att de är som gummi. tänkte köra lite rygg och sedan kanske lite cross en kort sväng. hem, sova en sväng. köra cxworx vid 12. vi får se hur detta går. Haha.


galet

tjena tja!

sitter och stretchar för tillfället på gymmet. idag blev de lite lätta intervaller på roddmaskinen [dock inte så länge], vidare upp på cxworx, och ner igen för lite gym och sist men inte minst blev de en 15 min intervall träning på crossen. galet!

imorses var det inventering, fick räkna dricka, disk/tvättmedel, väga natur- och lösgodis och såklart räkna godispåsar. men de gick himla smidigt.
Ska strax mot Ica för att hämta ut ett paket, mysa med jukon för att sen vid 4 dra tillbaka till jobbet för ett 3 timmarspass! love it!!

pusstja!


nya livet

kom upp tidigt idag, var inte ens trött faktiskt. så jag kom till gymmet vid kl 6.
de blev cross 2 x 15 min med intervaller. Roddmaskinen i olika intervaller där med. så blev de även lite gym för ben.
kom hem, tog med jukon ut på en runda på 50 min. de får nog vara bra för idag. men vem vet.. hehe

pusstja


2012

galet, 2012..
vart tog 2011 vägen, det har gått så sjukt snabbt. kan inte ha gått ett helt år känns de som. men så är fallet. galet säger jag bara, galet.

jag har mig i alla fall lite nyårslöften. i alla fall ett. tänkte dela med mig. - jag ska komma igång fint med träningen, ta mig tiden som jag gjort innan men inte ge upp. köra på så jag kan nå mitt mål. visa för mig själv att jag kan göra något sånt här. så imorgon är det slut med godis, chips och alla sorters sötsaker för ett tag. [finns ju alltid undantag men ska försöka hålla mig] jag måste bara bestämma mig. och de har jag gjort!

pusstja