20120214

alla hjärtansdag, yep.

sitter i bilen på väg till Lidköping. ska dit och kika lite, kanske blir det elake Måns, mums. loooove!
fick rosor, chokladask + tidning idag! myyyys.

idag har jag jobbat en sväng. 10.30-15. jobbade igår med, jobbar varje dag förutom på lördag denna veckan. det är sjuuuukt nice! blir 2 dagar med dubbelpass. torsdag och fredag. blir mycket bra detta!

vi var förresten i Gbg hos Jenny och Jocke. hade oss en riktigt bra helg. Lördagen startade kl 7 för mig med att göra macarones till Jenny. blev med 3 smaker, vanilj, choklad, choklad och jordgubb. Erik kom hem från jobbet vid 9 och vi åkte mot gbg vid 10, så var framme hos Jocke vid ca 12, han visade oss till bussen och vi åkte in till stan. shoppade lite, blev inte mycket alls men lite bara. Erik var trött och lite vresig så vid 4 bestämde vi oss för att åka tillbaka hem till Jenny och Jocke. Erik gick direkt och la sig och sov tills Jenny var hemma vid kl 6. vi valde att göra italienska biffar med potatisklyfter och sallad. det var sjukt gött. sedan blev det lite tv och såklart lite 'sista ordet' (jag var som vanligt sämst) och turkisk yoghurt blåbär och honung.
dagen efter var det kalas för Jenny. så jockes mamma, pappa, deras respektive + jockes mormor. det var riktigt trevligt. vid 5 när alla åkt så tog vi bilarna till Ikea och shoppade lite där med. vi var inte hemma fören vid 21.
Sammanfattat en skitbra helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0