Godmorgon

Var ute med Jukon för en liten stund sen. Så godnatt ses senare ;)


helt färdig

Ja som rubriken lyder, nu är jag helt färdig. Gick upp himla tidigt och flängt runt och fixat. Blev ju träning vid 20 i 8 sen efter de bar de av till sil för att i stort sett slutföra mitt projekt! Hehe!
Så nu är det bara att käka något och ta en dusch sen är sängen min bästa vän.


Uiuihi

Kyl


Natti

Nu lägger jag och min bejbi o lägger oss i soffan en sväng för att vila. Måste ju orka boxen sen. Hehe


Test

Testar la att blogga här på mobilen de första jag gör, för fungerar detta är de lugnt värt att försöka komma igång o blogga här igen!

Kan ju berätta lite om min dag dåra. Jenny kom och hämtade mig halv 7 imorse för att jag skulle fixa lite hemligt i sil (kan berätta efter helgen), medan jag satt och fixade detta så la sig Jenny för att sova. Vi gick sedan ut och målade lite på hennes stolar som är hennes nya projekt! Hon skjussade sedan hem mig och då fick jag sms från Ica att mitt paket hade kommit så det var bara att göra sig fräsch och dra fram för att hämta ut detta, hade även ett paket i brevlådan som väntade på mig idag! Älskar dessa snabba leveranser!!
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20 i 8 så jag kan komma iväg till gymmet och köra box med Anna. Det ska bli himla gött! :)

Bjur även på en bild från i Lördags!